Manchester United Thuisshirt Vrouwen 2019-20

manchester united thuisshirt vrouwen 2019-20Hier een shirt met vrouwelijke pasvorm met het Manchester United thuisshirt vrouwen 2019-20. Je vindt in onze shop kleding voor iedereen. Bestel je deze vandaag dan krijg je hem morgen al in huis. Wat heeft je voorkeur? Een shirt met lage hals of gewoon een voetbalshirt zoals wekelijks wordt gedragen?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69.95
  • Beschikbaar in: dames / vrouwen
  • Manchester United Football Club

Je weet inmiddels dat de Manchester United thuisshirts worden ontworpen door adidas met een dames pasvorm. We gaan het voetbalshirt zien tijdens de damescompetitie maar je kunt deze ook gewoon dragen als je naar het stadion gaat :). Je kunt deze dus ook dragen wanneer je gaat trainen of sporten. Wil je iets meer info? Klik dan op de blauwe link Manchester United shirt en bestel de senioren variant. Een damesvoetbalshirt met een perfecte pasvorm voor meiden en vrouwen.

Stelling: Manchester United gaat het goed doen met deze trainer?

Je kunt bij ons het Manchester United shirt thuis dames 2019/2020 met korte mouwen en kan ook als long sleeve worden besteld. Het shirt is Clima-cool ontworpen voor een fris en droog gevoel. Verder is de stof gewoon 100% polyester. Altijd een shirt willen hebben die anders is dan anders? Je kunt nu het officiële shirt bestellen voor vrouwen. Kortom een origineel damesshirt met een hoogwaardige kwaliteit.

Manchester United Thuisshirt Vrouwen 2019-20

Je ziet als eerste op de shirts het prachtige logo van United op de rechterborst. Ook adidas zie je aan de andere kant. Op het shirt zie je de logo’s in het zwart. Je kunt morgen al rondlopen in het thuisshirt met een vrouwelijke pasvorm. We kennen de rode kleur en de grote zwarte accenten zijn voor dit seizoen verdwenen. We wensen je veel plezier met het prachtige nieuwe voetbalshirt. Zoek je meer kleding van MUFC? Je kunt kiezen voor een Alexis Manchester United thuisshirt 2018-19 om wat te noemen.

  • Club: Manchester United FC
  • Kledingmerk: adidas
  • Hoofdsponsor: Chevrolet
  • Voor: dames, meiden en vrouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *