Home » Trainingskleding » Manchester United Trainingsshirt 2017-18

Manchester United Trainingsshirt 2017-18

manchester united trainingsshirt 2017-18Manchester United trainingsshirt 2017-18 kopen? De trainingscollectie van MUFC in de kleuren: rood en zwart. Het nieuwste trainingsshirt of trainingspakken voetbal? Volg de Manchester United shirt shop of ons Facebook kanaal.

direct bestellen vsd

Manchester United trainingsshirts, pre match shirt en polo in diverse kleuren te verkrijgen voor kinderen, junioren, dames en heren.

Vergelijk onze partners | Manchester United Shirt Prijs Vanaf
Partners Bestellen Prijs
Unisportstore.nl direct bestellen vsd €34.95
Voetbalshop.nl voetbalshirts direct kopen €39.99

Wanneer kan ik het trainingsshirt bijvoorbeeld dragen? Een goedkoop alternatief op de training of sportschool in plaats van de nieuwste voetbalshirts. De trainingscollectie van adidas te verkrijgen in verschillende varianten. Ga snel naar Unisportstore voor het complete overzicht.

Manchester United Trainingsshirt 2017-18

The Red Devils met een trainingsshirts zwart en rood kopen? adidas ontwerpt heel veel verschillende trainingskleding en trainingspakken. Een klassieke ronde kraag met op de borst de sponsor en adidas logo. Een geweldig polo met donkerblauwe accenten om te verschijnen op de training. De polo voorzien van Climalite technologie. Wat is Climalite technologie? Het zorgt dat het vocht naar de buitenste lagen worden gedreven. Shop snel de nieuwste trainingskleding en meer in onze voetbalshop.

Manchester United Pre match shirt

Een Manchester United pre match shirt wordt gedragen door de sterren vooraf bij een wedstrijd. Vergeleken met het Manchester United shirt zie je hoofdsponsor AON. Daarnaast zijn de witte adidas strepen een geweldige toevoeging. Wens jij dus naar een Manchester United trainingspak of een Manchester United uitshirt 2017-2018 iets bijpassend? shop dan de nieuwe trainingslijn en pre-match kleding.

  • Sponsor: Chevrolet en AON
  • adidas pre match en trainingskleding
  • Kleuren: rood en zwart
  • Voor kinderen en senioren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.