Manchester United Uitshirt 2017-2018 Gelekt

manchester united uitshirt 2017-2018 gelektHet nieuwe Manchester United uitshirt 2017-2018 gelekt en andere voetbalshirts voor 2017-2018. adidas maakt de lancering pas werkelijk in samenspraak met de club.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €54,95 mini
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: 2017-2018
  • Kleur: zwart en wit
  • Voetbalkleding: United Fanshop

In onze Manchester United shirt shop komt naast het uitshirt ook het thuisshirt en Europese voetbalshirt. Manchester United FC heeft het al jaren lastig maar een ommekeer lijkt in de maak. adidas presenteerde afgelopen jaar het nieuwe thuisshirt als uitshirt van United pas in juni.

Manchester United Uitshirt 2017-2018 Gelekt

Het nieuwe <Manchester United uitshirt 2019-2020 is overwegend roze en wordt gekenmerkt door de pijlen alle kanten op het shirt. Manchester United uitshirt 2017-2018 gelekt maar inmiddels te bestelling bij Unisportstore. Een design die we niet gaan terugzien op het thuisshirt. Hetzelfde template als de shirts uit het verleden. Het nieuwe voetbalshirt uitgerust met een v-hals. De Premier Leagues badges zijn natuurlijk ook aanwezig op de mouwen. De drie adidas trademark strepen gaan we in het wit zien aan de zijkant van het voetbalshirt. Het Adidas performance logo in het wit aan de rechterkant. adidas is sinds enkele jaren actief als shirtsponsor van United. De linker borst het logo van Manchester United Football Club van oorsprong Newton Heath L&YR FC. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en donkere kousen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo’s van de club en Adidas.

MUFC uit shirt en tenue 2017-2018

Het MUFC uit shirt en tenue 2017-2018 oogt heel anders dan het thuisshirt. Dit shirt is rood zoals we het kennen van The Red Devils. Uiteraard wordt het thuistenue compleet gemaakt met het Manchester United Football Club logo en aan de andere kant Adidas. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een hals welke nog niet bekend is en witte Adidas strepen. We zijn benieuwd naar de nieuwste combinaties en vooral de nieuwe voetbalshirts voor het nieuwe seizoen. In deze voetbalshirts speelt Manchester in de Premier League, League cup, FA cup en Champions League.

De Manchester United tenues zijn uitgerust met de Climacool technology. De naam van adidas zegt het al het zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Deze tenues worden gedragen door sterren als Lukaku, Matic en Paul Pogba en nog meer. De nieuwe tenues gaan we zien in de zomer van 2017. De voetbalshirts van vorig seizoen zijn te koop bij onze bekende aanbieders. Shop via bovenstaande button direct de nieuwste goedkope voetbalshirts en bijvoorbeeld ook de nieuwste trainingspakken en voetbalkleding.

  • Manchester United FC
  • adidas Climacool technology
  • Lukaku, Matic en Paul Pogba
  • Premier League, League cup, FA cup en Champions League

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.