Home » Manchester United » Manchester United Uitshirt 2018-2019

Manchester United Uitshirt 2018-2019

manchester united uitshirt 2018-2019Het Manchester United uitshirt 2018-2019 met een geweldige zalmroze kleur. Laat ons eerst weten wat jij van het uitshirt vindt?

direct bestellen vsd

In: kinderen, vrouwen en heren maten
Seizoen: 2018/2019
adidas voetbalkleding
100% polyester
Maak het of kraak het?

Het Manchester United uitshirt 2018-2019 ontworpen voor de wedstrijden buiten Old Trafford. Heerlijk om weer is een uniek voetbalshirt te zien. Het is dan vooral de kleur die erg opvalt. Zou jij in een zalmkleurig voetbalshirt gaan trainen? We kunnen wel zeggen dat vorig jaar een moeizaam seizoen is geweest voor The Red Devils. We hopen op betere tijdens in het seizoen 2018/2019. Je kunt dan niet beter beginnen met een heel opvallend voetbalshirt

Manchester United Uitshirt 2018-2019

Het Manchester United uitshirt 2018-2019 is voor het eerst in het roze. Toch is er veel over gezegd maar heeft het wel wat. Zoals we allemaal weten is de Premier League een competitie op het aller hoogste niveau. Een van de vele redenen waarom United zo’n grote en fanatieke aanhang heeft vanuit Nederland is vanwege de geweldige invloeden bij de club maar in het bijzonder Paul Pogba. Je ziet al die jonge mannetjes en meiden in een Pogba shirt rondlopen. José Mourinho is de trainer of de grote mafkees zoals je ook kunt zeggen. Een aantal belangrijke spelers die ze in hun gelederen hebben met Paul Pogba en zijn mattie Lukaku.

Manchester United Trainer en Geschiedenis

In het seizoen 2013-2014 behaalde de club slechts een 7de positie in de Premier League wat leidde tot het aantrekken van Louis van Gaal voor het seizoen erop. De matige prestaties van de Nederlandse trainer zorgde dat José Mourinho het over heeft genomen. Een beetje genaaid voelde van Gaal zich wel maar het is al weer even geleden. Je mag ook wel wat verwachten als je zoveel geld kunt besteden. We kijken er wel weer naar uit om dit schitterende Manchester United uitshirt 2018-2019 op de diverse tonelen te zien. Natuurlijk wekelijks bij Ziggie sport maar ook in de Champions League wedstrijden door de week.

Man United Shirt Uit Roze 2018/19

Een van de meest opvallende dingen aan het nieuwe Man United shirt uit roze 2018/19 is het feit dat de club in 2015 is gewisseld van sportproducent. In plaats van Nike wordt het Manchester United tenue nu qua design en productie gedaan door het Duitse merk adidas. En dan krijg je soms een shirt met een aparte kleur. Dit zie je dus ook gelijk terug in het Manchester United shirt kleding. De zalmkleurige strepen op de schouders van het Man United shirt uit roze 2018/19 zijn een echt kenmerk van adidas. Welke naam zou jij achterop laten bedrukken als je mag kiezen?

Manchester United Shirt Roze

Zoals gezegd is het Manchester United shirt roze dus uitgekomen met een roze basis, welke afgewisseld wordt door zwarte accenten. Op de rechterborst vinden we het adidas logo in het wit en op de linker borst het Manchester United logo. General motors is net zoals vorig seizoen de sponsor en kiest er ook dit jaar weer voor om haar merk Chevrolet te promoten op de voorkant. Het Manchester United is dit jaar dus uitgerust met de Climacool technologie van adidas in plaats van de Dri-Fit constructie van Nike. Allemaal woorden maar het wil zeggen dat je shirt lekker fris aanvoelt. Een uniek Manchester United uitshirt 2018-2019 die kan worden gegeven tijdens een verjaardag of lekker voor jezelf.

Manchester United Voetbalreizen

Manchester United voetbalreizen kunnen eenvoudig worden geboekt met een Voetbalreizen kortingscode of Forzavoetbalreizen kortingscodes. Wij letten op de referenties en reviews van de reizigers en weten dus waar je het beste een voetbalreis Manchester United kunt boeken. De prijzen verschillen in veel gevallen wel dus je kunt dan in alle rust bekijken. Manchester United voetbalreizen met het Man United shirt uit roze 2018/19 maakt het helemaal af. Let goed op welke reis je boekt! Want je kunt zitplaatsen maar ook hotels en dinners allemaal bij boeken.

Old Trafford Voetbalreizen 2018-19

Bij de aanbieders is de complete voetbalreis Manchester United geregeld. Je hoeft dus geen zorgen te maken over tickets, overnachtingen en vervoer. De tickets worden in sommige gevallen thuisgestuurd maar dat gaat bijna altijd goed. Bekijk nu dus Pogba, Lukaku en meer sterren van dichtbij in Old Trafford. Alvast heel veel plezier met Manchester United voetbalreizen of Manchester United voetbaltickets. Old trafford voetbalreizen 2018-19 voor het perfecte weekendje weg. Welke voetbalreis heb jij nog op de planning staan?

Manchester United Shirt 2018-19

  • Officieel artikel Manchester United shop
  • Premier League
  • adida Clima-Cool
  • Sterspelers: Lukaku en Pogba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *