Home » Manchester United » Manchester United Voetbalsokken Thuis 2018-2019

Manchester United Voetbalsokken Thuis 2018-2019

manchester united voetbalsokken thuis 2018-2019Een zwarte bovenkant met rood aan de onderkant voor de Manchester United voetbalsokken thuis 2018-2019. In lijn met het Manchester United shirt thuis 2018-2019 om helemaal los te gaan op de kleding.

direct bestellen vsd

Prijs €17.95
Beschikbaar in: 31 tot 48
Seizoen: 2018/2019
Sterspelers: Pogba en Lukaku

De Manchester United voetbalsokken thuis 2018-2019 is het laatste artikel dat ontbreekt als je al in het bezit bent van het Manchester United thuisshirt 2018-2019 en ook het Manchester United voetbalbroekje thuis 2018-2019. De sokken zijn dus het laatste artikel dat nog ontbreekt om jouw Manchester United tenue compleet te maken.

Manchester United Kousen Thuis Rood

De Manchester United voetbalsokken thuis rood 2018/19 zullen te zien zijn en gedragen worden door de grote spelers van “The Red Devils. De coach José Mourinho aan het roer aankomend seizoen in de Premier League. Naast de witte thuissokken heeft Man U ook zwarte thuissokken. De Manchester United voetbalsokken thuis 2018-2019 zullen gedragen worden wanneer het Manchester United thuis tenue teveel lijkt om die van de tegenstanders. Als jij een voorbeeld weet te noemen mag je deze gerust plaatsen onderaan. De beide kousen zijn in ieder geval dit seizoen ontworpen door adidas.

Manchester United Voetbalsokken Thuis 2018-2019

De Manchester United kousen thuis 2018-2019 hebben een rode basiskleur. Uniek omdat nog nooit eerder een club twee verschillende thuis kousen heeft gehad. Beide sokken met rode accenten aan de bovenkant van de sokken welke mooi opvallen. Daarnaast staat op de beide kousen het adidas logo en het Man U logo. Wanneer er een samenwerking met adidas plaatsvindt zijn de artikelen altijd gegarandeerd gemaakt van het hoogwaardige Clima-Cool materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat vocht, wanneer je transpireert snel wordt afgevoerd en je kleding dus altijd droog en comfortabel aanvoelt.

Manchester United Tenue 2018/19

De Manchester United voetbalsokken thuis 2018-2019 zijn ontworpen met een speciaal voetbed zodat deze een ideale pasvorm heeft voor ieder persoon. Maak dus vandaag nog je Manchester United tenue 2018/19 compleet. Om het voor iedere bezoeker van de website gemakkelijk te maken, hebben we een prijsvergelijkingstabel aan iedere pagina toegevoegd zodat iedereen altijd de beste prijs betaalt voor zijn of haar product. Kun je geen genoeg krijgen van jouw favoriete club Manchester United? Bekijk dan ook alle artikelen in onze Manchester United fanshop.

Manchester United Voetbalreizen

Een voetbalreis Manchester United meemaken? De prijzen van een voetbalreis Manchester United vind je in het overzicht via de blauwe link. Manchester United voetbalreis compleet met vlucht, tickets en overnachting. Het is nu natuurlijk geweldig om Mourinho aan het werk te zien. De sterspelers Paul Pogba en nieuwe spits Lukaku in acite zien? Het kan met de Manchester United voetbalreizen. We wensen je veel plezier met een eventuele voetbalreis of tenue van Manchester United FC.

  • Manchester United Football Club
  • Voetbalkleding, sokken
  • Sterren: Lukaku en Pogba
  • Stadion: Olf Trafford

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *