Home » Manchester United » Manchester United Voetbalsokken Thuis 2019-2020

Manchester United Voetbalsokken Thuis 2019-2020

manchester united voetbalsokken thuis 2019-2020Scoor hier de Manchester United voetbalsokken thuis 2019-2020. Ze zijn zeker in lijn met het Manchester United shirt thuis 2018-2019 om helemaal los te gaan. Je ziet de opvallende zwarte kleur al met rode accenten :).

direct bestellen vsd

  • Prijs €17.95
  • adidas voetbalkleding
  • Beschikbaar in: 31 tot 50
  • Seizoen: 2019/2020

Zoek je een compleet tenue? Je kunt dan naast de Manchester United voetbalsokken ook het Manchester United voetbalbroekje thuis 2019-2020 en thuisshirt bestellen. De sokken zijn dus het laatste artikel dat nog ontbreekt om jouw Manchester United tenue compleet te maken. Bestel je deze vandaag, dan heb je ze morgen al in huis.

Quote: Man United wint volgend seizoen minimaal 1 prijs.

Als we kijken naar de Manchester United voetbalsokken thuis zwart 2019/20 dan worden deze gedragen door de grote spelers van “The Red Devils. Aankomend seizoen zal het team toch wel een prijs moeten gaan pakken. Een voordeel van de sokken is de perfecte pasvorm. Je merkt tijdens het trainen dat ze extra stevigheid bieden rond de voeten. De kousen zijn in ieder geval dit seizoen ontworpen door adidas.

Manchester United Voetbalsokken Thuis 2019-2020

De Manchester United kousen thuis 2018-2019 hebben een zwart basiskleur. We hebben dat nog niet eerder gezien. Ze zijn dan wel voorzien van rode accenten aan de bovenkant. Op de achterkant zie je het adidas logo en aan de voorkant het Man U logo. Je weet in ieder geval zeker dat adidas de kleding perfect ontwerpt. Vocht, wanneer je transpireert wordt snel afgevoerd zodat de sokken droog en comfortabel aanvoelen.

Een voordeel van de voetbalsokken is vooral de prijs…Je kunt ze bijvoorbeeld als cadeau geven 🙂

De sokken zijn ook voorzien van een nieuw voetbed zodat deze een ideale pasvorm heeft voor ieder persoon. Om het voor iedere bezoeker van de website gemakkelijk te maken, hebben wij van de voren de producten vergeleken qua prijs. Jij zal dus nooit teveel geld uitgeven :). Kun je geen genoeg krijgen van jouw favoriete club Manchester United? We hebben een volle fanshop.

Manchester United Voetbalreizen

Altijd een reisje naar United willen meemaken? Wij hebben in de shop ook de prijzen van een voetbalreis Manchester United vergeleken. Je kunt dus compleet met vlucht, tickets en overnachting richting Manchester vertrekken. Het gaat niet geweldig maar het is een stadion die je gezien moet hebben. De sterspelers Paul Pogba en spits Lukaku zie je dan shinen :). We wensen je veel plezier met een eventuele voetbalreis of tenue van Manchester United FC.

  • Manchester United Football Club
  • Voetbalkleding, sokken
  • Sterren: Lukaku en Pogba
  • Stadion: Olf Trafford