Memphis Depay Nederland Shirt

memphis depay nederland shirtHet Memphis Depay Nederland shirt 2018-2019 is te creëren als het Nederlands Elftal shirt of als Nederlands Elftal shirt met naam. De vleugelaanvaller van Olympique Lyon begon zijn interlandcarrière in 2013.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69.95
  • Beschikbaar in: senior, junior en kids
  • Rugnummer:
  • Kwalificatie EK voetbal 2020

Het Memphis Depay Nederland shirt 2018/2019 is te verkrijgen met rugnummer 10. Memphis heeft een moeilijke periode achter de rug maar we gaan hem weer zien in de selectie voor de kwalificatie Europees kampioenschap voetbal 2020.

Memphis Depay Nederland Shirt

Het Depay voetbalshirt 2018-2020 is te verkrijgen in de varianten Oranje thuisshirt 2018/2019 en Oranje uitshirt blauw 2018-19. Het Memhpis uitshirt in het blauw en oranje thuisshirt met uiteraard oranje en zwarte accenten. Onder oud bondscoach Louis van Gaal heeft Memphis een bronzen medaille verdiend tijdens het WK voetbal 2014. De grote speler van Olympique Lyon heeft Manchester United ingeruild en wordt inmiddels vergeleken met de wereldtop en zal dus rond het UEFA Euro 2020 de absolute stervoetballer van Nederland zijn. Beide Nike voetbalshirts met verschillende rugnummers zijn te verkrijgen. Een Memphis Depay Nederland shirt 2018-2019 kinderen bestellen of het Oranje shirt goedkoop te bedrukken met eigen naam.

Memphis Nederlands Elftal Shirt

Het Memphis Nederlands Elftal shirt is te verkrijgen bij Voetbalshirtsdirect. We volgens Memphis op de voet zodat we zijn nieuwste artikelen kunnen aanbieden. Het Memphis Nederlands Elftal shirt is al te verkrijgen voor de allerjongste fans. Een prachtige voetballer met kans van slagen in de absolute top. Wens je een ander shirt bekijk dan snel het aanbod in onze shop. De linksbuiten is een geweldige voetballer die mee mocht naar het Wereldkampioenschap voetbal 2014. Memphis heeft zijn toernooidebuut gemaakt tegen Australië. Hierboven kan je direct een Nederlands Elftal Memphis shirt bestellen.

  • Sterspeler: Memphis Depay
  • Rugnummer: 10
  • Memphis UA voetbalschoenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.