Home » Messi » Messi Barcelona Uitshirt 2018-2019

Messi Barcelona Uitshirt 2018-2019

messi barcelona uitshirt 2018-2019We zijn niet 100% zeker van de kleur maar nu het Messi Barcelona uitshirt 2018-2019. Niet te zien in Camp Nou maar wel tijdens de uitwedstrijden. De Champions League het hoogste toernooi maar ook La Liga en Copa del Rey. Lionel Andrés Messi Cuccittini de vlo is de beste speler ter wereld. Een bedrukking met rugnummer 10. Wat vind je van het voetbalshirt of het Barcelona 3e shirt Messi 2018-19?

direct bestellen vsd

We hoeven jullie niet te vertellen dat Messi shirts geweldig populair zijn. Ze zijn er daarom ook in alle 3 de FC Barca varianten. Zoals we hierboven al zeiden twijfelen we over de kleur. Kan jij ons onderaan laten weten of het nu fluor geel of gewoon lichtgroen is?

Sterspeler: Lionel Messi
Rugnummer: 10
Donkerblauwe bedrukking
Top 10 bedrukte shirts
Messi de beste voetballer ter wereld?

Messi begint helaas ook op een respectievelijke leeftijd te komen. Als we hem nog willen zien moeten we eerdaags toch een keer naar Barcelona. Heb jij Lionel Messi wel eens zien voetballen? Laat het ons weten onderaan. Een gewaardeerde voetballer door alle voetballiefhebbers. De uitwedstrijden buiten Camp Nou zullen waarschijnlijk in dit shirt gaan plaatsvinden. Wat vind jij het mooiste voetbalshirt met Messi achterop ooit gemaakt? Je kent het wel zo’n iconisch shirt als je die ziet moet je aan Messi denken.

Messi Barcelona Uitshirt 2018-2019

Natuurlijk zijn de shirts niet als enige populair. Messi heeft een contract met adidas die voetbalschoenen samen ontwerpen. Je kunt bij ons ook terecht voor die voetbalschoenen. Een geweldige voetballer en buurman van Suarez die wekelijks aan het shinen zijn. Nu Messi wat ouder begint te worden zijn alle prijzen mooi meegenomen. Persoonlijke prijzen zal hij wel blijven winnen. Het wordt wel eens tijd dat FC Barcelona in dit shirt de Champions League gaan winnen. Als jij het seizoen moet inschatten. Hoeveel prijzen gaat Barcelona dan aankomend seizoen winnen?

Wat Maakt Lionel Messi zo Populair?

Een vraag die lastig is om te beantwoorden. We zijn dan ook benieuwd hoe jij denkt dat het komt. Zouden het echt alleen zijn voetbalkwaliteiten zijn of heeft hij meer? Niet alle professionele voetballers zijn over hem te spreken. Uiteraard heeft hij gepast arrogantie en dat mag ook wel als je 1 al dan niet 1 van de beste spelers ter wereld bent. Kies voor het Messi Barcelona uitshirt 2018-2019 en je ontvangt deze morgen al. We zijn net als jullie wel benieuwd hoe lang hij het nog vol houdt om te voetballen in de absolute top.

  • Ster: Lionel Messi
  • Positie: aanvaller
  • Club: Football Club Barcelona
  • adidas voetbalschoenen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *