Messi Shirt Argentinie 2019-2020

messi shirt argentinie 2019-2020Wauw hier is dan het nieuwe Messi shirt Argentinie 2019-2020. We verwachten veel van Argentinië tijdens de Copa America. Hij is ongetwijfeld de beste speler van deze tijd. Leo begon zijn interland carrière in augustus 2005. Geniet er dus nog van zo lang het kan :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Seizoen: Copa America 2019
  • Kleuren: lichtblauw en wit

We hadden het hierboven al kort over zijn debuut! Hij speelde in die wedstrijd tegen het Hongaarse voetbalelftal maar hij werd na een minuut al met rood van het veld gestuurd. Tegen Kroatië in 2006 maakte hij zijn eerste doelpunt en dus al vrij vlot. Het blijkt achteraf een begin te zijn van de vele mooie doelpunten die zouden volgen en nog steeds worden gescoord. In 2005 speelde hij met Argentinië het WK onder de 20 en werd gelijk wereldkampioen en topscoorder van het toernooi. Toch zou hij iets meer credits moeten verdienen als we het hebben over het Argentijnse elftal.

Lionel Messi is waarschijnlijk de beste voetballer ter wereld. Toch wil het bij het Argentijnse voetbalelftal allemaal nog niet echt lukken! Gaan we onder zijn leiding de Copa America binnen slepen?

Messi Shirt Argentinie 2019-2020

In 2006 volgde het WK debuut tegen Servië. In die wedstrijd gaf hij een assist en maakte hij de 5-0. Het WK voetbal 2010 zou geen succes worden dus hier gaan we verder niet op in. De speler met de lange haren kon het team niet op sleeptouw nemen en Argentinië moest het podium in de kwartfinale verlaten. Het WK voetbal 2014 was een ander verhaal. Argentinië en Messi hadden de finale bereikt door onder andere in de halve finale te winnen met penalty’s van het Nederlands Elftal. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen in het Argentinië Messi voetbalshirt 2019/2020. Nog niet helemaal overtuigd van het shirt? Je hebt een tal van andere keuzes.

We gaan hieronder kort verder over de Biografie van Lionel Messi

Lionel Messi heeft niet echt een introductie nodig. Toch is het leuk om wat info mee te geven, zijn biografie te behandelen en tot slot zijn carrière samen te vatten. De aanvalsleider van Barcelona begon zijn carrière op 5 jarige leeftijd bij het plaatselijke Grandoli in Argentinië. Door zijn goede prestaties mocht hij zich inschrijven bij Newell’s Old Boys. Al snel vertrok hij naar Barcelona en hoe dat is afgelopen weten we allemaal:). Hier hebben we ook de Messi voetbalschoenen adidas dus alles varianten zijn er wel.

Lionel Messi Wiki

Hij viel op door zijn perfecte en legendarische dribbels. In het jaar 2000 nam Barcelona hem over waar hij begon in Barca C. Hij werkte zich spoedig op omdat hij samen met Cesc Fabregas en Gerard Pique opviel in de jeugdopleiding. Via Barcelona B kwam hij in november 2003 in het eerste elftal van Barcelona. Het duurde tot oktober 2004 totdat Frank Rijkaard hem het eerste officiële debuut gunde tegen Espanyol. Hij werd de jongste speler die zijn debuut heeft gemaakt in de Primera Division.

“Something deep in my character allows me to take the hits and get on with trying to win.” – Lionel Messi

Tijdens het seizoen 2006-2007 begon het pas echt te lopen als basisspeler van het eerste elftal. Een jaar erna werd Lionel al genomineerd voor FIFA World XI Player in de categorie aanvaller. Het seizoen 2008-2009 kreeg hij door het vertrek van Ronaldinho rugnummer 10. Het rugnummer welke nog steeds op het Messi shirt Argentinie 2019-2020 en bij Barca te zien is. De prijzen die volgen zijn van topscoorder van de Primera Division tot de Gouden bal in 2009. Messi heeft inmiddels al 23 prijzen gewonnen bij F.C. Barcelona waaronder drie keer de Champions League. Weet je het nog niet helemaal? Leg dan het nieuwe Messi Argentinie uitshirt blauw 2022-2024 er naast voor de perfecte keuze.

  • Naam: Lionel Messi
  • Geboorteland: Argentinië
  • Rugnummer: 10
  • Club: PSG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *