Home » Messi » Messi Shirt Argentinie

Messi Shirt Argentinie

messi shirt argentinieHet Messi shirt Argentinie is ook te verkrijgen in Argentinië variant bij Voetbalshirtsdirect. Het is misschien wel de beste speler van deze tijd. Leo begon zijn interland carrière in augustus 2005.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49.99
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: Copa America & WK voetbal 2018
  • Kleuren: lichtblauw en wit
  • Argentinië artikelen

Hij speelde in die wedstrijd tegen het Hongaarse voetbalelftal maar hij werd na een minuut al met rood van het veld gestuurd. Tegen Kroatië in 2006 maakte hij zijn eerste doelpunt. Het blijkt achteraf een begin te zijn van de vele mooie doelpunten die zouden volgen en nog steeds worden gescoord. In 2005 speelde hij met Argentinië het WK onder de 20 en werd gelijk wereldkampioen en topscoorder van het toernooi.

Messi Shirt Argentinie

In 2006 volgde het WK debuut tegen Servië. In die wedstrijd gaf hij een assist en maakte hij de 5-0. Het WK voetbal 2010 zou geen succes worden. De speler met de lange haren kon het team niet op sleeptouw nemen en Argentinië moest het podium in de kwartfinale verlaten. Het WK voetbal 2014 was een ander verhaal. Argentinië en Messi hebben de finale bereikt door onder andere in de halve finale te winnen met penalty’s van het Nederlands Elftal. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen in het Argentinië Messi voetbalshirt 2017-2018. Het Messi shirt Argentinie is een gewild voetbalshirt omdat het een echt wereldspeler betreft. Nog niet overtuigd bekijk dan het Suarez shirt 2018-2019 of het Iniesta thuisshirts Barcelona. Het Argentinië Messi shirt is tot het WK voetbal 2018 te zien.

Lionel Messi Biografie

Lionel Messi heeft niet echt een introductie nodig. In het kort gaan we de Lionel Messi Biografie en carrière samenvatten. De aanvalsleider van Barcelona begon zijn carrière in op 5 jarige leeftijd bij het plaatselijke Grandoli in Argentinië. Door zijn goede prestaties mocht hij zich inschrijven bij Newell’s Old Boys.

  • Naam: Lionel Messi
  • Geboorteland: Argentinië
  • Rugnummer: 10
  • Club: FC Barcelona

Lionel Messi Wiki

Hij viel op door zijn perfecte en legendarische dribbels. In het jaar 2000 nam Barcelona hem over waar hij begon in Barca C. Hij werkte zich spoedig op omdat hij samen met Cesc Fabregas en Gerard Pique opviel in de jeugdopleiding. Via Barcelona B kwam hij in november 2003 in het eerste elftal van Barcelona. Het duurde tot oktober 2004 dat Frank Rijkaard hem het eerste officiële debuut gunde tegen Espanyol. Het zou de jongste speler zijn in de Primera Division.

Messi Prijzen

Het seizoen 2006-2007 begon het pas echt te lopen als basisspeler van het eerste elftal. Een jaar erna werd Lionel al genomineerd voor FIFA World XI Player in de categorie aanvaller. Het seizoen 2008-2009 kreeg hij door het vertrek van Ronaldinho rugnummer 10. Het rugnummer welke nog steeds op het Messi shirt Argentinie te zien is. De prijzen die volgen zijn van topscoorder van de Primera Division tot de Gouden bal in 2009. Messi heeft inmiddels al 21 prijzen gewonnen bij F.C. Barcelona waaronder drie keer de Champions League. Shop ook het nieuwe Messi Argentinie uitshirt 2018-2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *