Messi Shirt Kids Barcelona 2019-2020

messi shirt kids barcelona 2019-2020We hebben hier weer het Messi shirt kids Barcelona 2019-2020. Uiteraard niet alleen de kinderen variant maar voor heren en dames het Nike Barcelona thuisshirt 2019-2020. Aan welke actie moet jij denken als je de naam Messi hoort?

direct bestellen vsd

  • Barca voetbalshirts
  • Beschikbaar in: kids, junior, heren en dames
  • Rugnummer: 10

Als we in de rekken kijken voor kinderen zien we het Lionel Messi shirt kids Barcelona 2019-2020 in de maten 122 cm tot 170 cm hangen. Twijfel je nog over dit specifieke voetbalshirt? We hebben onderaan de pagina de replica variant voor je als je klikt op de button Voetbalshirtskoning. Alle kleding en dus ook dit shirt is ontworpen door Nike. De lijnen willen nog wel eens verschillen maar daar kom je wel overheen. Ben je benieuwd naar de prijzen en wat extra informatie over FC Barcelona? Klik op de blauwe link en je komt bij Wikipedia terecht. Lionel Andrés Messi heeft al de nodige FIFA Ballon D’ors in zijn kast en heeft dus geen verder introductie nodig.

“When the year starts, the objective is to win with all the team, personal records are secondary.” – Lionel Messi

Messi Shirt Kids Barcelona 2019-2020

We gaan hier dieper in op het Messi shirt kids Barcelona 2019-2020 maar ook met extra informatie. Uiteraard is bij de start van een seioen het Barcelona thuisshirt geweldig populair. Dat komt niet alleen door de grote club maar ook door de man met rugnummer 10 achterop. Of je hem vervelend vindt of niet Lionel Messi is een legendarische voetballer die wekelijks zijn kwaliteiten laat zien. Altijd leuk om de wedstrijden in Europa en La Liga te bekijken waar Messi op het veld staat. Hoe lang denk jij dat we nog van Messi kunnen genieten op de velden? We wensen je alvast heel veel plezier met een Messi shirt kids Barcelona.

Lionel Messi GIF by FC Barcelona - Find & Share on GIPHY

We hebben ook nog de variant: Messi shirt uit kids. Je kunt dus zeker bij ons terecht als het gaat om een complete verzameling. We hebben hier de blauw link voor je: Barcelona geel uitshirt Messi 2019-2020 waar je ook de kids variant kan bestellen. Uiteraard is het weer bekijken in welke kleuren deze variant dan op de markt komt. Net zoals het thuisshirt ook hier met rugnummer 10. Nike ontwerpt alle kleding ook nog eens met een normale pasvorm. Heb je meer vragen? Laat het ons dan weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

We weten allemaal dat Messi klein is! Hij is vanaf zijn 13de hier voor behandeld… wist je dat de ziekenhuiskosten hiervoor 115.000 euro bedroegen per jaar.

Lionel Messi Voetbalshirt Kinderen

We kijken al langzaam uit naar het Lionel Messi shirt kids op de dinsdag en woensdag tijdens de Champions League wedstrijden. Inmiddels is het alweer even geleden dat Barcelona de Champions League heeft gewonnen. Het Lionel Messi shirt kids Barcelona 2019-2020 wil je dan ook bijna dragen als je op de bank zit. Ook extra gaaf als je bijvoorbeeld een FIFA toernooi hebt om deze dan te dragen. Toch is het al even geleden dat Messi de FIFA Ballon D’or op zijn naam wist te schrijven. Zal jet dit seizoen weer zo ver zijn? Eigenlijk verdient hij het ieder seizoen wel!

⇓ Hieronder kan je de replica kleding van Messi bestellen! ⇓

replica voetbalshirts

Als we het hebben over een Messi shirt 2019/2020 gaat het in deze gevallen om een voorbedrukt shirt. Ze zijn wel iets duurder dan een shirt zonder bedrukking. Je kunt dus een Messi shirt kids Barcelona 2019-2020 al bestellen vanaf €9,95. Hieronder een aantal vragen speciaal voor Google Voice en Search:

  1. Wat is de volledige naam van Messi? Lionel Andrés Messi Cuccittini.
  2. In welk jaar debuteerde Messi voor het Argentijnse voetbalelftal? 2005.
  3. Hoe lang is Lionel Messi? 170 cm.
  4. Wanneer maakte Messi zijn debuut voor FC Barcelona? 16 november 2003.
  5. Welke trainer was verantwoordelijk voor zijn debuut? Frank Rijkaard.
  6. Hoe vaak heeft Messi de FIFA Ballon d’Or gewonnen? 5x.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *