Home » Messi voetbalschoenen » Messi Voetbalschoenen 2018

Messi Voetbalschoenen 2018

messi voetbalschoenen 2018Zoek je paarse voetbalschoenen met turquoise accenten? Ga dan voor de Messi voetbalschoenen 2018. Deadly Strike voetbalschoenen met de naam Pure AgilityAgilityknit 2.0. Gloednieuwe voetbalschoenen van Lionel Messi in de voetbalschoenenshop. Voorzien van hybrid touch materiaal en vernieuwde noppensysteem voor de sterspelers.

 • Prijs vanaf €59.95
 • In: kids, kind junior, heren en vrouwen
 • Sterspeler: Lionel Messi
 • adidas voetbalschoenen

Unieke voetbalschoenen 2018 met de kleuren blauw en groen en zelf turquoise accenten. Met de voetbalschoenen zoals Lionel Messi het veld betreden kan vanaf nu.

De Messi voetbalschoenen 2018 met de naam adidas Nemeziz 17+ Deadly Strike. Ontwikkeld voor alle weersomstandigheden met de nieuwste adidas technologieën. Een bedrukking of stiksel van voetbalschoenen is mogelijk door een vlag en initialen te laten plaatsen. Voetbalschoenen met een lange levensduur door de hybride materialen. 3D grit zorgt dat je op alle terreinen en tijdens natte dagen gewoon uit de voeten kunt. Blessurevrij met de voetbalschoen is niet te garanderen maar extra steun wel. Messi voetbalschoenen adidas FG voor firm ground en artificial ground. FG en AG dus speelt je soms op natuurlijke ondergronden en soms op gras dan zijn deze schoenen ideaal.

direct bestellen vsd

Messi Voetbalschoenen 2018

De adidas Lionel Messi Boots FG met hybrid touch materiaal. Perfectie is belangrijk als je het hebt over de beste voetballer ter wereld. Een simpele pass of vrije trap met de gevoelige Messi voetbalschoenen 2018. 360torsion tape en 360 agility bandage system te zien aan de bovenkant voor extra stevigheid. De voetbalschoenen zijn niet alleen lichtgewichten maar vormen zich ook om de voeten. De adidas Nemeziz Messi 17+ Pure AgilityAgilityknit 2.0 totaal 213 gram. Geen idee of de adidas Lionel Messi Boots FG bij je passen? Bekijk ook de adidas Nemeziz Messi groen zwart en adidas X. adidas voetbalschoenen in de voetbalshop van www.voetbalshirtsdirect.nl.

 • FG / AG (firm ground en artificial ground)
 • 360torsion tape en 360 agility bandage system
 • adidas Lijn: Deadly Strike
 • Gewicht: 213 gram

De nieuwste Messi voetbalschoenen met naam adidas Nemeziz 17+ Deadly strike. Nemeziz komt met een nieuwe lijn met een Messi variant en overige variant. Zachte en flexibele voetbalschoenen voor een schot, sprint en vrije trap. Voetbalschoenen met een unieke noppensysteem met in totaal zes driehoek noppen. Vier noppen aan de achterkant om stabiel op het veld te paraderen. Non stop grip voor de beste acties, schoten en passing. adidas voetbalschoenen ontwerpen? Borduur een vlag en initialen aan de zijkant of achterkant van de voetbalschoenen. Messi de absolute ster van Argentinië en Barcelona FC met eigen voetbalschoenen. Hieronder een kleine samenvatting van de Messi voetbalschoenen 2018.

 • adidas Nemeziz 17+ Purespeed FG / AG
 • Voetbalschoenen Messi in blauw met groen
 • Maten: 32 tot 47 1/2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *