Mexico Shirt Vrouwen 2019-2020

mexico shirt vrouwen 2019-2020Hier is dan eindelijk het Mexico shirt vrouwen 2019-2020. Als we kijken naar de pasvorm dan zie je het al op de afbeelding: een vrouwelijke pasvorm. Zoek je naast de adidas thuisshirts nog wat anders? Zie het overzicht in onze afdeling van het voetballand.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: dames, meiden en vrouwen
  • Stof: 100% polyester

We hebben het hier over de thuisshirts van het Mexicaanse voetbalelftal. Waar veel vrouwelijke supporters zijn hebben we ook de vrouwen voetbalshirts. Deze is beschikbaar in de standaard kleuren zwart met witte accenten. Je kunt er dus lekker in sporten en het heeft ook nog eens een geweldige uitstraling. Wij hebben bij Voetbalshirtsdirect.nl de shirts met een unieke pasvorm speciaal voor dames. Ga helemaal los en kies het Mexico shirt vrouwen 2019-2020 om het team aan te moedigen tijdens de Copa.

of

Mexico Shirt Vrouwen 2019-2020

Zoals je al kan zien op de afbeelding heeft adidas het shirt ontworpen. We weten inmiddels dat ze de kleding ontwerpen met de unieke clima-cool technologie. Het zorgt voor een fris gevoel in combinatie met de mesh-panelen. Je kunt even loeren bij het adidas Mexico trainingspak. De fans van het Mexicaans elftal zijn weer klaar voor de strijdt tijdens het Copa toernooi in de zomer. We hebben dus in onze voetbalshop de voetbalshirts maar ook voetbalschoenen en trainingspakken. Zoek je iets voor een lagere prijs? Kies dan voor een Mexico trainingsshirt 2019-2020.

  • Mexicaans voetbalelftal
  • Bijnaam: El Tricolor
  • Bond: Federación Mexicana de Fútbol Asociación

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *