Mexico Thuisshirt Kind 2019-2020

mexico thuisshirt kind 2019-2020Zie hier weer een nieuw Mexico thuisshirt kind 2019-2020. Je kan er lekker in trainen en het heeft ook nog eens een bijzondere uitstraling. Zoek je ook hetzelfde shirt voor dames? Klik dan op de blauwe link: Mexico shirt vrouwen 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69.95
  • In: kids, junior, heren en dames
  • adidas voetbalkleding

El Tricolor de bijnaam van het Mexicaanse elftal. Gek eigenlijk dat het shirt dan in het zwart op de markt komt. Het is in ieder geval wel een uniek voetbalshirt. Ga je dus voor de Mexico voetbalshirts voor kinderen dan ben je klaar voor de Copa America van aankomende zomer. Tot ver in 2020 zal het shirt gedragen worden.

Zonder Chucky Lozano stort het hele Mexicaanse voetbalelftal in elkaar – VSD

Er staat weer een programma vol internationale wedstrijden te wachten. Zowel oefenwedstrijden maar ook de Copa America staat voor de deur. Wil je daarom een shirt of een compleet Mexico voetbaltenue? We hebben in de rekken het thuisshirt, voetbalbroekje en de kousen bij elkaar hangen. Tijdens het WK 1994 werd een gelijksoortig voetbalshirt gedragen maar nu in een veel moderner jasje;). Het patroon valt wel erg op als je inzoomt op het Mexico thuisshirt kind 2019-2020. Compleet gemaakt met een ronde hals, drie adidas strepen en dus het unieke patroon wel de witte accenten vormen. Mexico valt in de CONCACAF regio met goede landen zoals Brazilie en Argentinië. Moedig het team aan in het Mexico shirt junioren 2019-2020 en voel je als Chucky.

Mexico Thuisshirt Kind 2019-2020

Hierboven hebben we gekeken naar de vormgeving van het shirt. We komen nu uit op de stof en wat extra informatie voor de komende wedstrijden. Een adidas shirt is dus ontworpen van 100% polyester en heeft daarnaast mesh-panelen. Dit alles zorgt voor een fris gevoel tijdens de warme wedstrijden in de zomer. Je kunt ook kiezen voor voorbedrukte voetbalshirts met naam en nummer. Selecteer dan Javier Hernandez (Chicharito), Lozano, Jimenez, Giovanni dos Santos of Hector Moreno op je voetbalshirt. We hebben in onze voetbalshop ook een aantal voorbedrukte voetbalshirts. Weet je nog niet helemaal zeker wat je van Mexico wilt? Leg dan het adidas Mexico uitshirt kind 2020-21 ernaast en kies wat bij je past.

  • Mexicaans voetbalelftal
  • Sterren: Javier Hernandez (Chicharito), Lozano, Jimenez
  • World Cup 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *