Morocco Sjaal

morocco sjaalEen Morocco sjaal kopen? Nieuw in de Voetbalshop. Sjaals Marokko zijn ideaal om te dragen tijdens koudere avonden of te geven als cadeau voor hem. Een totaaloverzicht van de Marokko artikelen via “direct bestellen”.

direct bestellen vsd

Prijs: €17.95
Beschikbaar in: diverse fan sjaals
Fan items
Marokko fan artikelen
Partners: Subsidesports

De sjaal heeft aan beide kanten een bedrukking. Zoals je gewend bent zijn de afmetingen; 17cm x 150cm. Wil je tijdens de gure avonden warm blijven of vind je het een toffe sjaal? Bestel hem dan snel in de shop. Liever een adidas Marokko thuisshirt rood 2019-2020? Volg Voetbalshirtsdirect en je hebt deze morgen al in huis. Ideaal om Marokko een warm hart toe te dragen maar ook erg comfortabel. Shop snel de nieuwste sjaals, kleding, fan artikelen, adidas Marokko wit uitshirt 2019-2020 of meer kleding.

Morocco Sjaal Kopen

Je kunt de Marokko sjaal met de logo’s aan het eind en MOROCCO in het midden van de sjaal. Aan beide kanten van de sjaals vind je hetzelfde. Uiteraard is de Marokko sjaal voorzien van de kleuren groen met rood. Een prachtige cadeau of ideaal om voor jezelf te kopen. Al met al een prachtige sjaal om het stadion te bezoeken of de dragen wanneer je naar Marokko gaat. De Morocco fanshop van Voetbalshirtsdirect bestaande uit fan items zoals een sjaal, uitshirt, thuisshirt en retro voetbalkleding om een paar voorbeelden te noemen Bekijk bij onze aanbieder een totaaloverzicht sjaals maar ook fan artikelen Marokko.

  • Marokko voetbalteam
  • Aanwezig: WK voetbal 2018
  • Leeuwen van de Atlas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *