Nederland Minikit Baby Oranje 2021-2022

nederland minikit baby oranje 2021-2022Hier het Nederland minikit baby oranje 2021-2022 te bestellen? in onze Nederlands Elftal shop ook voor senioren, kinderen en baby’s een los thuisshirt.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €59,99
  • In: kids, mini junior, dames en heren
  • Seizoen: kwalificatie UEFA Euro 2021
  • Mini tenue kinderen
  • Sterspeler: Virgil van Dijk

Deze is te verkrijgen in de maten 0-2 jaar, 2-4 jaar en 4-6 jaar. Een ideaal cadeau of artikelen voor de kleine supporters onder ons. Nike voetbaltenues worden ontworpen met het bekende Dri-fit systeem zodat zweet en vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen. Het Nike Nederland mini tenue is beschikbaar voor de mini’s maar natuurlijk ook voor kids, vrouwen en heren. Het KNVB logo vinden we terug op de linkerborst en aan de rechterkant van het Nike voetbalbroekje. Bekijk ook eens het Nike Nederland trainingspak 2020-2021. Hieronder het NL tenue kinderen vanaf 6 jaar tot 15 jaar. Het oranje tenue baby 2021-2022 wordt geleverd met Nederlands Elftal shirt, Nederland kousen en voetbalbroekje.

Wat vind je van de selectie die Frank de Boer bekend heeft gemaakt?

Nederland Minikit Baby Oranje 2021-2022

Het officiële Nederlands Elftal tenue wordt geleverd in het oranje. De witte en zwarte accenten zijn nieuw op de KNVB voetbalkleding. Het Nike Nederland tenue kids 2021/2022 bestaat uit het officiële Nederland shirt, voetbalshirt en sokken uit de Nike productie. We gaan het Nederland tenue zien tijdens de oefenwedstrijden en als voorbereiding op het Europees kampioenschap voetbal 2020. We hopen natuurlijk dat Nederland gaat winnen onder Frank de Boer. Hij heeft het overgenomen van succescoach Ronald Koeman. Hopelijk kunnen we weer “juichen” tijdens het EK. Wil jij dus hetzelfde tenue als Frenkie de Jong, Depay of 1 van je andere helden, dan is dat nu mogelijk. Het voetbalshirt is natuurlijk te bedrukken met naam en nummer van je favoriete speler. Liever een eigen naam en nummer dan kan dat natuurlijk ook.

  • Oranje tenues mini
  • Maten: 0-2, 2-4 en 4-6 jaar
  • Voetbaltenues NL baby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.