Nederland Trainingsjas Oranje

nederland trainingsjas oranjeIn het oranje met blauwe accenten het Nederland trainingsjas oranje met officiële benaming: Nike Nederland elite revolution woven jacket safety in onze oranje fanshop. Deze heeft een normale pasvorm en uniek in de shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: 122 tot xxxl
  • Nike dri-FIT kleding

Deze is een officieel artikel uit de Nike collectie en zal worden gedragen door het Nederlands Elftal voorafgaand aan een wedstrijd maar ook tijdens persconferenties. Het Nike Nederlands Elftal trainingsjack revolution safety is maar beperkt beschikbaar. Shop trainingsjassen, voetbal trainingspakken maar ook inloop shirts en pre-match voetbalshirts. Een goedkope jack bekijk dan eens het Nike oranje trainingsjack 2020-2021 of Nike trainingspak.

Nederland trainingsjas oranje is een officieel Nike voetbalproduct en is een prachtig product van Voetbalshirtsdirect. Het Nike Nederlands Elftal revolution elite jack is gemaakt van getapede naden. Het wil zeggen dat de stof nog beter is verwerkt en zorgt voor meer vrijheid. Je kunt dus heerlijk sporten en bewegen met het Nederland trainingsjas oranje. Wens je een officieel Nike trainingsjack Nederlands Elftal dan is het nu je kans. Het betreft een officieel product met een normale pasvorm. Je krijgt dus wel echt waar voor je geld. Indien beschikbaar volgt later deze voor kids.

Nederland Trainingsjas Oranje

Het Nike Nederlands Elftal trainingsjack elite zal worden gedragen tot het Wereldkampioenschap voetbal. Een prachtig oranje jack wordt afgewisseld met een Bordeaux rode kleur op de mouwen. Het Nike logo en KNVB logo zijn terug te vinden op de linker en rechterborst. In de nek aan de achterkant staat “Nederland”. Het Nike Nederland elite revolution woven jacket safety orange heeft natuurlijk een normale pasvorm en is Slimfit ontworpen. Het betreft een officieel product van Nike dus het Nederland trainingsjas oranje is natuurlijk Dri-Fit ontworpen. Bekijk in onze oranje fanshop ook eens het Nederlands Elftal shirt of andere items

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *