Nederland Trainingsjas Oranje

nederland trainingsjas oranjeIn het oranje met blauwe accenten het Nederland trainingsjas oranje met officiële benaming: Nike Nederland elite revolution woven jacket safety in onze oranje fanshop. Een goedkope jack bekijk dan eens het Nike oranje trainingsjack 2020-2021 of Nike Nederland trainingspak.

direct bestellen vsd

Outlet trainingsjack
Beschikbaar in: senioren maten
Partners: Voetbalshop

Het Nederland trainingsjas oranje is een officieel artikel uit de Nike collectie en zal worden gedragen door het Nederlands Elftal voorafgaand aan een wedstrijd maar ook tijdens persconferenties. Het Nike Nederlands Elftal trainingsjack revolution safety is maar beperkt beschikbaar. Shop trainingsjassen, voetbal trainingspakken maar ook inloop shirts en pre-match voetbalshirts.

Nederland Trainingsjas Oranje

Nederland trainingsjas oranje is een officieel Nike voetbalproduct en is een prachtig product van Voetbalshirtsdirect. Het Nike Nederlands Elftal revolution elite jack is gemaakt van getapede naden. Het wil zeggen dat de stof nog beter is verwerkt en zorgt voor meer vrijheid. Je kunt dus heerlijk sporten en bewegen met het Nederland trainingsjas oranje. Wens je een officieel Nike trainingsjack Nederlands Elftal dan is het nu je kans. Het betreft een officieel product met een normale pasvorm. Je krijgt dus wel echt waar voor je geld. Indien beschikbaar volgt later het Nederland trainingsjas oranje kids.

Het Nike Nederlands Elftal trainingsjack elite zal worden gedragen tot het Wereldkampioenschap voetbal. Een prachtig oranje jack wordt afgewisseld met een Bordeaux rode kleur op de mouwen. Het Nike logo en KNVB logo zijn terug te vinden op de linker en rechterborst. In de nek aan de achterkant staat “Nederland”. Het Nike Nederland elite revolution woven jacket 2017-2018 safety orange heeft natuurlijk een normale pasvorm en is Slimfit ontworpen. Het betreft een officieel product van Nike dus het Nederland trainingsjas oranje is natuurlijk Dri-Fit ontworpen. Bekijk in onze oranje fanshop ook eens het Nederlands Elftal shirt 2017-2018 en Nike Nederlands Elftal shirt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *