Home » Nederlands Elftal » Nederland Voetbalshort Blauw 2018-2019

Nederland Voetbalshort Blauw 2018-2019

nederland voetbalshort blauw 2018-2019Het donkerblauwe Nederland voetbalshort blauw 2018-2019 in onze Nederlands Elftal shop. Ga ook voor het Nederlands Elftal uitshirt en Nederlands Elftal uitkousen 2018-2019.

direct bestellen vsd

+ Nederlands Elftal uittenue 18/19

+ Nike Dri-FIT voetbalkleding

+ Nederlands Elftal kleding

+ Kwalificatie EK voetbal 2020

Ga voor het NL Broekje uit in het blauw voor jong en oud. Een totaal blauw tenue voor de kwalificatie wedstrijden maar ook oefenwedstrijden buiten Nederland. Maak je collectie vandaag nog compleet met het Nike Nederland broekje uit 18/19.

Het Nike Nederland broekje uit 18/19 past perfect in het complete Nederlands Elftal tenue. Het Nederlands Elftal uitshirt 18-19 is eveneens blauw met lichtblauwe accenten. Daarnaast is, om het uittenue af te maken, de uitkousen ontworpen met een lichtblauwe kleur, wat het weer een mooi geheel maakt. Het Nederland voetbalshort blauw 2018-2019 zal gedragen worden tijdens de kwalificatie uitwedstrijden van het team en de oefenwedstrijden die nog gespeeld zullen worden tot en met het UEFA Euro voetbal 2020. Het Nederlands Elftal broekje kopen is natuurlijk een fantastische toevoeging aan je oranje kleding en zorgt ervoor dat je tijdens alle wedstrijden in volledig tenue klaar zit om het team aan te moedigen. In de NL voetbal fanshop ook het Nederland short uit kids en Bekijk daarnaast ook het nieuwe Nike Nederland trainingspak

Nederland Voetbalshort Blauw 2018-2019

Het Nederland voetbalshort blauw 2018-2019 is voor deze periode van 2 jaar ontworpen in het blauw. In tegenstelling tot het blauwe broekje dat de jaren hiervoor gedragen werd. Zoals te zien op de afbeelding heeft het short mooie overeenkomende kleuren met de blauwe accenten op het uitshirt. Een comfortabele short voor een training of sporten. De logo’s van Nike en de Leeuw zijn tevens in het lichtblauw terug te vinden. Zoals we gewend zijn van Nike is het short uit ontworpen met de bekende Dri-Fit technologie. Door deze technologie zal het vocht van het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal worden afgevoerd tijdens het sporten. Hier zal het Nike Nederland broekje uit 2018-2019 ten alle tijden lekker droog en comfortabel blijven aanvoelen op de huid. Maak dus vandaag nog je oranje kleding collectie compleet met dit schitterende blauwe voetbalbroekje uit!

  • Nederlands Elftal / Holland
  • Nike Dri-Fit technologie
  • 100% polyester en normale pasvorm
  • Officieel oranje artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *