Nederlands Elftal Replica Oranje Dames Voetbalshirt Thuis 19-20

nederlands elftal replica oranje dames voetbalshirt thuis 19-20Wij hebben nu ook het Nederlands Elftal replica oranje dames voetbalshirt thuis 19-20 voor €17,95. Je kunt deze voor zo’n bedrag niet laten liggen. toch liever de officiële variant? Klik dan op het Nederlands Elftal shirt vrouwen 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Je gaat hier naar Voetbalshirtskoning.nl
  • Niet officiële variant
  • Gratis verzenden vanaf €20,00
  • Bedrukking mogelijk

Je ziet op de borst Holland staan in plaats van het Nike logo. Dat is het grootste verschil met de originele damesvariant voetbalshirt. Zoals gezegd kan je het shirt ook laten bedrukken. Wel lekker nu precies het WK voor dames is begonnen want daar hoort toch wel een oranje voetbalshirt bij met een dames pasvorm. Bestel je het shirt voor 11 uur in de ochtend, dan krijg je deze de volgende dag al in huis. Welke voetballer uit het team is jouw favoriet?

Nederlands Elftal Replica Oranje Dames Voetbalshirt Thuis 19-20

De maten beginnen bij 104cm tot XXXL. Er zit dus voor ieder meisje wel een geschikte maat bij. Verder is het voetbalshirt van de Oranjeleeuwinnen ontworpen van 100% polyester. We hopen natuurlijk weer op successen zoals we tijdens het EK hebben beleefd. Ga daarnaast voor een held als Jackie Groenen, Shanice van de Sanden, Vivianne Miedema en Lieke Martens achterop het shirt.

  1. Je besteld bij de goedkoopste aanbieder Voetbalshirtskoning
  2. Een betere prijs ga je online niet vinden voor het shirt

Lieke Martens Laughing GIF by FIFA - Find & Share on GIPHY

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.