Nederlands Elftal Shirt Oranje 2020-22

nederlands elftal shirt oranje 2020-22Koop nu het Nederlands Elftal shirt oranje 2020-22 in de store. Je kunt in onze oranje fanshop ook gaan voor de nieuwste trainingspakken. Maak je nu helemaal klaar voor de komende toernooien.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en senior
  • Seizoen: kwalificatie WK voetbal 2022
  • Nike voetbalkleding

Het is natuurlijk prachtig om Nederland in de kroeg het laatste zetje te geven. Je kan dat dus doen met dit voetbalshirt. We gaan dit oranje shirt zien in de kwalificatie wedstrijden onderweg naar het Wereld Kampioenschap voetbal 2022. Eerst nog even tijdens EURO2021 en de Nations League.

Nederlands Elftal Shirt Oranje 2020-22

Het Nederlands Elftal shirt heeft uiteraard de kleur oranje. De zwarte accenten maken het oranje voetbalshirt compleet. Het logo van het Nederlands voetbalelftal heeft een klassieke uitstraling. Je ziet nooit heel vaal verschil maar het nieuwste shirt heeft een patroon zoals onderstaand shirt. Wat is dan de Nederlands Elftal sponsor? Al jaren is ING hoofdsponsor. De sponsor is alleen terug te zien op het Nederlands Elftal trainingsshirt en Nike Nederland trainingspak 2020-2021.

Oranje Shirt 1988

nederlands elftal 88 shirtDit shirt is net als alle Nike voetbaltenues Dri-fit ontworpen. Liever een retro shirt Nederland Elftal 1988? Deze vind je ook in de voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

Prijs €19.88
Partners: Voetbalshop
Sterspeler: Gullit en Marco van Basten

Het laatste succes was in 1988 toen het EK werd gewonnen ten koste van Sovjet-Unie met een goal van Marco van Basten die iedereen bij zal blijven.

Heel veel nieuws gaat over de trainer en zijn selectie. Frank de Boer zou niet de ideale man zijn om het Nederlands Elftal te leiden richting het EK. Het voetbalshirt NL zien we in ieder geval tijdens de kwalificatie. De Mesh-panelen aan de zijkant zorgen dat het shirt een fris gevoel geeft ook tijdens spannende wedstrijden.

Oranje Shirt NL EURO2021

Deze zijn te verkrijgen in alle maten. Het Nederlands Elftal shirt maar dus ook die uit 1988. Wij hebben de aanbieders allemaal vergeleken. Jij hoeft alleen nog op de button te klikken. Wil je een voetbalshirt bedrukken? Het is natuurlijk mogelijk om de sterspelers Wijnaldum, Virgil, vd Beek of Memphis Depay te laten bedrukken. Je kunt dan morgen al los op de training.

Tickets voor het Nederlands Elftal zijn ook via ons te verkrijgen. We hebben als Nederlanders geluk dat het EK voetbal 2021 in diverse landen wordt gespeeld. Maargoed dat kan allemaal nog veranderen door Corona. De tickets Nederlands Elftal kunnen natuurlijk niet zonder het shirt. Geweldig om in het Oranje een wedstrijd van het Nederlands Elftal bij te wonen. We wensen je alvast veel plezier met deze onvergetelijke ervaring en zien je graag terug in onze voetbalshop. Je kunt hier ook een Nike Nederlands Elftal shirt kids 2020-2022 bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *