Home » Nederlands Elftal » Nederlands Elftal Uitshirt 2018-2020

Nederlands Elftal Uitshirt 2018-2020

nederlands elftal uitshirt 2018-2020In het blauw het Nederlands Elftal uitshirt 2018-2020 sinds kort uit in onze Nederland Elftal shop! Te zien tijdens de UEFA Nations, oefenwedstrijden en kwalificatie EK voetbal 2020. Bedruk bijvoorbeeld Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Promes, Matthijs de Ligt of Memphis Depay. Net zoals het Nederlands Elftal thuisshirt 2018-2019 is dit Nederland shirt uit vernieuwd door Nike en een prachtig Nike Nederlands Elftal shirt in het blauw.

direct bestellen vsd

Het Nederlands Elftal uitshirt 2018-2019 zal, net zoals het complete Nederland tenue uit 2018/2019. We gaan deze zien tijdens alle uitwedstrijden van oranje die nog tot en met de EK kwalificatie 2020 worden gespeeld. Dit betreft een aantal kwalificatiewedstrijden en een aantal oefenwedstrijden. Een van de opvallende dingen is de kleursamenstelling voor dit nieuwe blauwe Nederland tenue 2018-2019. De vorige variant was namelijk wit, maar is nu door Nike veranderd naar de traditionele blauwe kleur met lichtblauwe accenten. Het voetbalbroekje is blauwe en de voetbalkousen hebben weer de bijpassende kleur voor een prachtig Nederlands Elftal tenue 18/19.

+ NL uitkleding / uittenues 18/19

+ Prijs vanaf €59,99

+ Beschikbaar in: kids, junior en senioren

Nederlands Elftal Uitshirt 2018-2020

Het Nederland shirt uit blauw 2018/2019 is zoals gezegd, ontworpen door sportgigant Nike. Het Nike logo is dan ook in het lichtblauw terug te vinden op de rechterborst. De traditionele leeuw is op de linkerborst terug te vinden. Verder is het Nike Nederlands elftal uitshirt uitgekomen met het bekende Dri-Fit design. Hierdoor voelt het NL uitshirt lekker droog aan doordat vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal wordt afgevoerd. Ook heeft het uitshirt mesh gaatjes waardoor je altijd lekkere verkoeling zult hebben op het voetbalveld. Hierboven de prijzen voor het Nederlands Elftal uitshirt 2018-2020 en Nederland Elftal uitshirt kids 18/19.

Het Nederlands Elftal uitshirt blauw bedrukt bestellen is uiteraard ook mogelijk. Bij onze partner hierboven kun je in het bestelproces officiële bedrukking toevoegen van je favoriete speler uit het Nederlands Elftal. Ben je dus een Nederlander in hart en nieren en kun je niet wachten op de volgende wedstrijd van het Nederlands Elftal, dan is onze Nederlands Elftal sectie helemaal voor jou! Naast het Nederlands Elftal shirt blauw 2018/19 hebben we natuurlijk ook vele andere oranje artikelen. Kortom, keuze genoeg voor de echte voetbalfan. Het gaat tevens weer spannend worden welke spelers de selectie en de basis gaan halen. De bondscoach Ronald Koeman heeft de keuze uit een top selectie en het is dan altijd mooi om te zien welke spelers zullen gaan groeien tijdens het Europees kampioenschap voetbal 2020. Bekijk nu ook het nieuwe Nike Nederland trainingspak en Nederlands Elftal shirt oranje!

  • Nederlands Elftal / Holland
  • Nike Dri-Fit technologie
  • Blauw en lichtblauwe accenten
  • Uitshirts / tenues
  • Mesh gaatjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *