Nederlands Elftal WK Shirt 2018

nederlands elftal wk shirt 2018In het oranje met zwart het Nederlands Elftal WK shirt 2018. Vorige maand kwam opeens het nieuws van een gelekt design geïnspireerd door Vincent van Gogh. Volgens bronnen gaat het Europees kampioenschap voetbalshirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Bol.com
  • Oranje voetbalartikelen
  • Seizoen: kwalificatie EK voetbal 2020

Het Vincent van Gogh tenue bleek gelukkig nep te zijn en dat is maar goed ook. Bovenstaand WK voetbalshirt is ook nog maar even afwachten. We zijn qua voetbal nog niet echt verwend maar toch hopen we allemaal dat we Nederland mogen begroeten op het Wereldkampioenschap voetbal. Shop hieronder in ieder geval de voetbalkleding en oranje artikelen.

Het Nederlands Elftal WK shirt 2018 gelekt werd overal gedeeld. We zijn ook niet helemaal overtuigd van adidas. Nike ontwerpt al jaren de KNVB voetbalkleding dus waarom nu opeens adidas? Volg je voetbalinformatie op Twitter? Je kent dan waarschijnlijk de zooi van @FootballFunnys en @101GreatGoals waar alleen maar wordt gespeculeerd. Indien het Nederlands Elftal shirt beschikbaar is dan zullen we deze uiteraard aanbieden. Kortom een WK zonder Nederland is als een zwangerschap zonder baarmoeder.

replica voetbalshirts

Nederlands Elftal WK Shirt 2018

Goedkope Nederlands Elftal shirts kopen? We werken samen met Voetbalshirtskoning waar de voetbalshirt al voor €12,95 worden aangeboden. De kwalificatie is al in volle gang bezig wat wil zeggen dat de Wereld Kampioenschappen weer voor de deur staan. Wil je Nederland aanmoedigen in je straat of cafe? Shop dan snel de Oranje shirts, tenues of trainingspakken voor een geweldig lage prijs. Het Nederland shirt 2018 is te verkrijgen voor kids en senioren. We hopen dat Danny Blind een beetje zijn best gaat doen en dat we een heerlijke zomer 2018 tegemoet mogen zien. Uiteraard kan een Nederland shirt worden bedrukt of bestel ook gelijk een Nike Nederlands Elftal thuisshirt oranje 2022-2023, sjaal of vlag.

  • NL / Holland voetbalshirts
  • Nederlands Elftal kleding
  • Retro, replica shirts voetbal
  • Ook te bestellen: Nederlandse vlag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *