New Balance FC Porto Uitshirt Geel 2022-23

new balance fc porto uitshirt geel 2022-23Koop hier het New Balance FC Porto uitshirt geel 2022-23. Naast het unieke uitshirt hebben we uiteraard ook het thuisshirt van de club. Je kunt de kleding bestellen en binnen 2 werkdagen in huis hebben. Zou jij dit voetbalshirt dragen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kind tot XXL
  • New Balance voetbalkleding

Aan het FC Porto uitshirt geel met blauw valt direct één ding op. Niet alleen de kleur maar ook de vormgeving. In het midden natuurlijk weer Betano als hoofdsponsor. Afgelopen seizoen hadden we nog te maken met een navy blauw camouflage voetbalshirt. Ga ook eens langs bij het FC Porto 3de voetbalshirt blauw 2022-23.

Stelling: FC Porto wordt met gemak kampioen van Portugal

Deze is ontworpen door New Balance. Een aantal jaren geleden was het nog Warrior Sports die het ontwerp voor haar rekening nam. De New Balance technologie zit in het hele tenue en zorgt voor een comfortabel en droog gevoel. Het voetbalshirt is slimfit ontworpen en heeft een perfecte pasvorm. Uiteraard vinden we naast het Porto logo ook het New Balance logo op het uitshirt. Kies hier ook direct het New Balance FC Porto thuisshirt 2022-2023.

New Balance FC Porto Uitshirt Geel 2022-23

Het shirt gaan we terug zien buiten het prachtige stadion “Estadio do Dragao” van de club. Het voetbalshirt gaan we uiteraard terug zien in de BWIN Liga, de nationale beker en de Europa League. Al moet gezegd worden dat ze niet zomaar ver gaan komen.

+ Football Club Porto

+ Competitie: BWIN Liga

+ New Balance kleding

+ Stadion: Estadio do Dragao

Wil je een voetbalshirt bedrukken? Je kunt natuurlijk kiezen om je favoriete speler te laten bedrukken of je eigen naam en nummer. We hebben tegelijk in de schappen ook het adidas Celtic thuisshirt 2022-2023 als je niet zo’n fan bent van FC Porto! Heeft u nog vragen over het uitshirt? Neem gerust contact op met info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Football Club Porto
  • Stadion: Estadio do Dragao
  • Competitie: BWIN Liga en Champions League
  • Hoofdsponsor: Betano

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *