Home » Liverpool » New Balance Liverpool Shirt Lange Mouwen 2017-18

New Balance Liverpool Shirt Lange Mouwen 2017-18

new balance liverpool shirt lange mouwen 2017-18Kies je voor een long sleeve? Ga voor het New Balance Liverpool shirt lange mouwen 2017-18 met lange mouwen. In onze shop hebben we ook het Liverpool thuisshirt 2017-2018 en bijvoorbeeld het Liverpool trainingspak.

voetbalshirts direct kopen

  • Liverpool Football Club
  • Outlet voetbalshirts
  • In: kids, vrouwen junioren en senior
  • New Balance voetbalkleding
  • Kleuren: rood en wit

Het New Balance Liverpool shirt lange mouwen 2017-18 in het rood uiteraard betreft het Liverpool FC thuisshirt. De gehele collectie Liverpool producten is ontworpen door kledinggigant New Balance. New Balance kennen we van hardloopproducten en is gespecialiseerd in tennis. Wij vergelijken de prijzen van voetbalshirts maar het New Balance Liverpool shirt lange mouwen 2017-18 heeft nog maar één aanbieder.

Liverpool Thuisshirt Lange Mouwen

New Balance Liverpool shirt lange mouwen 2017-18 kopen? Uiteraard ook op de markt gekomen met short sleeve. Het Liverpool voetbalshirt is voor kinderen €68,95 en voor senioren €80,95 euro. Het Liverpool thuisshirt korte mouwen is iets goedkoper. Heeft het nieuwe voetbalshirt Liverpool dan een nieuw ontwerp? De witte accenten van het vorige seizoen zijn nu in het geel te vinden op het voetbalshirt. Houd je van voetbalreizen Liverpool dan is het natuurlijk prachtig om geheel in Liverpool stijl in Anfield Road te zitten.

New Balance Liverpool Shirt Lange Mouwen 2017-18

Het New Balance voetbalshirt 2017-2018 is door NB voor haar rekening genomen. Drie seizoenen geleden hadden we nog te maken met Warrior Sports. Het voetbalshirt bedrukken? Het is natuurlijk weer mogelijk om het New Balance Liverpool shirt lange mouwen 2017-18 te bedrukken met je favoriete speler. De kosten voor een originele bedrukken is €20,00. Loop morgen dus als eerste in het Salah shirt, Mane voetbalshirt of Wijnaldum shirt. Bekijk hieronder het Liverpool shirt lange mouwen kids.

Liverpool voetbalshirt 2017-2018

Het Liverpool voetbalshirt 2017-2018 heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% polyester. Tijdens het sporten of ontspannen voelt het voetbalshirt comfortabel aan. Ben je op zoek naar een volledig Liverpool thuis tenue? Het Liverpool tenue is compleet te maken met het Liverpool voetbalbroekje thuis en voetbalsokken. We hopen dat je veel plezier zult beleven aan het New Balance Liverpool shirt lange mouwen 2017-18. De club die in het verleden vijf maal de Champions League heeft gewonnen hopen we spoedig weer aan de top te zien.

  • Liverpool Football Club
  • New Balance voetbalkleding
  • Korte en lange mouwen
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *