New Balance Liverpool Shirt Lange Mouwen

new balance liverpool shirt lange mouwenKies je voor een long sleeve? Ga voor het New Balance Liverpool shirt lange mouwen 2019/20. Toch niet helemaal zeker? Kies dan de korte mouwen variant met een Liverpool thuisshirt 2019-2020.

voetbalshirts direct kopen

 • Liverpool Football Club
 • Outlet voetbalshirts
 • In: kids, vrouwen, junioren en heren
 • New Balance voetbalkleding
 • Kleuren: rood en wit

In het rood uiteraard het New Balance Liverpool shirt lange mouwen 2019/2020. Altijd al het Liverpool FC thuisshirt gewild? Je kunt deze nu via Unisportstore een heel overzicht inzien. De gehele collectie Liverpool producten is ontworpen door kledinggigant New Balance. New Balance kennen we van hardloopproducten en is gespecialiseerd in tennis. Als jij nou 1 speler mag bedrukken, welke speler zou je dan kiezen?

“Liverpool without European football is like a banquet without wine.” – Roy Evans

Als we eerlijk zijn is een New Balance Liverpool shirt lange mouwen niet altijd even handig. Mocht het warm zijn dan sta je met warme armen. Ach je hoeft niet ver te zoeken voor een short sleeve shirt. Het officiële Liverpool voetbalshirt is voor kinderen €68,95 en voor senioren €80,95 euro. Een Liverpool thuisshirt korte mouwen is iets goedkoper. Heeft het nieuwe voetbalshirt Liverpool dan een nieuw ontwerp? De accenten op het voetbalshirt veranderen ieder seizoen qua kleur. Wil je in Liverpool stijl op Anfield Road zitten? Je kan helemaal los gaan met diverse items.


New Balance Liverpool Shirt Lange Mouwen

Het New Balance voetbalshirt  is door NB voor haar rekening genomen. Missichien weet je nog wel dat Warrior Sports hiervoor de kleding ontwierp. Geen idee welke variant nu beter is maar de shirts zijn wel mooier geworden. Het voetbalshirt bedrukken? Natuurlijk kan het New Balance Liverpool shirt lange mouwen 2019/20 worden bedrukt met alle denkbare namen en ex spelers. De kosten voor een originele bedrukken is €20,00. Let op de aanbiedingen want soms is een gratis bedrukking ook mogelijk. Loop morgen dus als eerste in het Salah, Mane voetbalshirt of Wijnaldum shirt. Hieronder kan je in 3 stappen je LFC voetbalshirt samenstellen:

 1. Welke variant kies je: long sleeve of korte mouwen
 2. Ga je voor het thuisshirt, uitshirt en 3de voetbalshirt
 3. Wij hebben aanbieder Unisportstore geselecteerd door de beste prijs

Het Liverpool voetbalshirt 2019-2020 heeft een normale pasvorm en is gemaakt van 100% polyester. Tijdens het sporten of ontspannen voelt het voetbalshirt comfortabel aan. Hang je dus graag op de bank in een voetbalshirt dan is deze wel erg ideaal. Ben je op zoek naar een volledig Liverpool thuis tenue? Het tenue is compleet te maken met het Liverpool voetbalbroekje thuis en voetbalsokken. We hopen dat je veel plezier zult beleven aan het New Balance Liverpool shirt lange mouwen. De club die in het verleden vijf maal de Champions League heeft gewonnen hopen we spoedig weer aan de top te zien.

 • Liverpool Football Club
 • New Balance voetbalkleding
 • Korte en lange mouwen
 • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *