New Balance Liverpool Trainingspakken 2017-18

new balance liverpool trainingspakken 2017-18Heb je het iets kouder en zoek je dus warme kleding voor de training? Ga voor de New Balance Liverpool trainingspakken 2017-18. De trainingskleding gaan we zien tussen de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden. Voetbal trainingspakken clubs 2017-2018 met de meest uiteenlopen trainingspakken. Wanneer draag jij het liefst een trainingspak?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €58,95
Beschikbaar in: kids, junior en senior
New Balance trainingspakken

Voetbal trainingspakken populair om te sporten of dagelijks gebruik. New Balance trainingslijn in de kleuren rood, zwart en grijs. Trainingspakken zijn te bedrukken met initialen. De thuiswedstrijden op Anfield Road waren altijd rood gekleurd door het Liverpool thuisshirt 2019-2020. Geweldige rode voetbalkleding voor een top club uit Engeland. De nieuwe Liverpool trainingspakken bestaande uit sweater variant of met trainingsjack en broek.

New Balance Liverpool Trainingspakken 2017-18

Kies uit drie kleuren trainings sweaters en voetbalbroeken. Keuze uit een zip tot op de borst of trainingsjack met een volledige rits. Wat kunnen we meer zeggen over de New Balance Liverpool trainingspakken 2017-18? De rechterborst met een geel logo van “The Reds”. Op de linkerborst het witte logo van New Balance. In de logo de tekst 125 years en BETVICTOR onder het logo. We kennen Standard Chartered van het FC Liverpool shirt en andere kleding. Wat kunnen we verder zeggen over de trainingsbroek? De New Balance Liverpool trainingsbroeken met dezelfde logo als een trainingsjack. Wil je zelf een trainingspak combineren? Shop dan bijvoorbeeld een grijze trainingsbroek.

New Balance Liverpool Trainingspak 2017-2018

Deze New Balance Liverpool trainingspak 2017-2018 verkrijgbaar voor jong en oud. Je kunt ook kiezen om alleen een trainingsjack te kopen. NB Dry technology van de New Balance Liverpool trainingspakken 2017-18 voor een fris en lekker gevoel. Wil je een compleet tenue van The Reds? Shop dan ook Liverpool trainingsshirts en voetbalkleding. Welke prijzen kunnen we verwachten? Volwassenen trainingstrui €59,95 en kinderen €54,95. Shop direct bij Voetbalshop of Unisportstore de nieuwe trainingspakken.

  • Liverpool football club
  • Sterren: Mohamed Salah, Virgil van Dijk
  • Trainingskleding / trainingspakken
  • Kleuren: rood / wit
  • New Balance voetbalkleding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *