Home » MLS Clubs » New York Red Bull Thuisshirt 2018

New York Red Bull Thuisshirt 2018

new york red bull thuisshirt 2018Het New York Red Bull thuisshirt 2018 nu ook te verkrijgen in onze voetbalshop. Voetbalshirts outlet met als eerste de competities die in maart beginnen zoals Allsvenskan en MLS.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • Beschikbaar in: senioren en kinderen
  • Red Bull voetbalkleding
  • Kledingmerk: adidas
  • MLS voetbalshirts

Het New York Red Bull thuisshirt 2018 met het meest uitzonderlijke voetbalshirt op de voetbalvelden. Het New York Red Bull thuisshirt valt op door de prachtige logo’s van Red Bull op het voetbalshirt.

New York Red Bull Thuisshirt 2018

Het New York Red Bull thuisshirt 2018 heeft zoals gezegd een opvallend uitstraling. Het betreft in dit geval een adidas voetbalshirt waar ze minder te vertellen hebben over het design. De eigenaar van de voetbalclub heeft een aardige vinger in de pap. De adidas strepen en logo zijn wel opvallend aanwezig mag worden gezegd. We zijn het er wel over eens dat het vooral de kleuren zijn die opvallen. De rode kleuren aan de onderkant en over de schouders met daarbij het rood van stieren (Red Bull) valt geweldig op. Boven de rode streep aan de onderkant staat ook New York in rode letters. Het New York Red Bull shirt 2018/2019 is een prachtige voetbalshirt en indien beschikbaar in de shop het New York Red Bull shirt kids.

adidas Red Bull Voetbalshirt

Het adidas Red Bull voetbalshirt gaan we terug zien in het stadion: Red Bull Arena, Harrison. Het betreft een stadion die nog maar een paar jaar geleden is opgeleverd. De club, New York Red Bulls heeft het moeilijk want veel grote spelers zijn vertrokken. Het adidas Red Bull voetbalshirt onder de collectors items en is prachtig om mee naar de training te gaan. Bestel snel het New York Red Bull thuisshirt 2018 in pronk zo snel mogelijk in het voetbalshirt. De Red Bulls zijn al wat ouders in de Major League soccer want zijn opgericht in 1996 als NJ MetroStars. Bekijk in de tabel de prijzen voor de maten S tot XXL voor het Red Bull thuisshirt 2018. Bekijk ook eens het New York City FC thuisshirt 2018.

  • Club: New York Red Bull
  • Competitie: Major League soccer
  • Kledingsponsor: adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *