Newcastle United Thuisshirts en Tenues 2017-18

Newcastle United thuisshirts en tenues 2017-18 kopen? De voetbalshirts zullen beschikbaar komen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Een plan om aankomend seizoen voetbalreizen Newcastle United te boeken? Het originele voetbalshirt mag dan zeker niet ontbreken. Een voetbalshirt beschikbaar voor kinderen, vrouwen, heren, junioren en ga zo maar door. In onze Newcastle United fanshop meer kleding en bezoek hieronder direct alle NUFC kleding.

direct bestellen vsdnewcastle united thuisshirts en tenues 2017-18

Newcastle United voetbalkleding

Het heeft welgeteld 1 seizoen geduurd en Newcastle United is weer terug in de Premier League. Na een spannend slot werd het kampioenschap met 1 punt voorsprong gepakt. Het was te vergelijken met de Eredivisie maar had NUFC geluk dat de nummer 1 punten liet liggen. De Premier League in 2017/18 gaat geweldig spannend worden voor de Magpies. Een populaire stad voor voetbalreizen maar wat te denken aan de miljoenen die binnenstromen. De Magpies kwamen maar gelijk met de release van hun 2017/18 home jersey van PUMA. Het 125 jarig bestaan ​​krijgt wel een extra lading met een promotie en kampioenschap in de Championship. Boek hieronder direct een voetbalreis of andere voetbalreizen Engeland.

Newcastle United Thuisshirts en Tenues 2017-18

De Newcastle United thuisshirts en tenues 2017-18 staan voor de verticale zwarte en witte strepen. Voor aankomend seizoen zijn de strepen iets dunner dan normaal. De gehele structuur van het nieuwe Newcastle thuisshirt met een zwarte knoop onder de kraag. Lee Charnley, managing director bij Newcastle United wilde voetbalkleding welke de geschiedenis goed laat zien. Een Newcastle United thuisshirt met naam? De bedrukking zal in het rood worden geplaatst. Newcastle United’s 125ste met een uniek logo op de borst. De nieuwe hoofdsponsor is FUN88 zichtbaar in het lichtblauw met een witte rand. Het tenue wordt compleet gemaakt met een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Shop snel de nieuwste voetbalkleding of bezoek Newcastle.

  • Club: Newcastle United
  • Bijnaam: The Magpies
  • Sponsor: FUN88

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *