Newcastle United Zwart Wit Shirt Thuis Kids 2019-20

newcastle united zwart wit shirt thuis kids 2019-20Als je een voetbalreis gaat maken dan mag een Newcastle United zwart wit shirt thuis kids 2019-20 zeker niet ontbreken. Een volledig Newcastle United tenue of shirt senioren? Bekijk dan ook onder andere het Newcastle United thuisshirt 2018-2019.

bestel nu

  • Prijs vanaf €52,45
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Scoor bij Unisportstore.nl

Het Newcastle United thuisshirt is een onderdeel van het NUFC thuistenue 2019/20. Deze is gemaakt van 100% polyester. Een NUFC shirt heeft eveneens een normale pasvorm. Wij vergelijken de prijzen dus je hoeft hier niet meer bij na te denken. Het Newcastle United shirt kinderen shop je via bovenstaande button en je hebt deze dan binnen 2 werkdagen in huis.

NUFC haalt gemakkelijk de middenmoot van de Premier League

Aankomend seizen gaan we het Puma shirt zien in de Premier League. In de Premier League heeft Newcastle een aantal moeizame seizoenen gedraaid en moest 3 jaar geleden nog naar de Championship. Toch blijft het shirt uiteraard populair in Nederland. Het Newcastle United F.C. logo vinden we uiteraard aan de linkerkant. Een volledig Newcastle tenue om de Nederlands aan te moedigen bij Newcastle? Het Newcastle United thuisshirt junior 2019/20 is te bedrukken met originele bedrukking voor €20,00. Vergelijkbaar in het zwart met wit het Juventus thuisshirt kind 2018-2019.

Newcastle United Zwart Wit Shirt Thuis Kids 2019-20

In onze Newcastle United fanshop proberen we zo goed mogelijk uit te breiden. We hebben nu met NUFC voetbalkleding en in de toekomst diverse artikelen zoals sjaals en vlaggen. Bij Unisportstore vind je bijvoorbeeld een Newcastle dekbedovertrek maar ook de nieuwste sjaals. In de fanshop ook Puma voetbalschoenen en ga voor aanvoerdersbanden om compleet naar de voetbal te gaan.

Ga eens langs bij Newcastle United en pak de Ferry richting Engeland

De afgelopen jaren is een voetbalreis Newcastle United geweldig populair geworden. Je kunt via bijvoorbeeld IJmuiden naar Newcastle met de ferry. De ferry met prima slaapplaatsen biedt de mogelijkheid om een drankje te doen en alvast in de komen met een band aan boord. Je kunt verder gebruik maken van alle faciliteiten aan bood voor een onvergetelijk trip naar Newcastle United Football Club. Boek snel voetbalreizen Engeland via onze partner Newcastle United voetbalreizen. We wensen je alvast heel veel plezier en misschien zit jij binnenkort wel in St. James Park!

  • Vlucht | overnachting en tickets
  • Stadion: St. James Park
  • Newcastle Accessoires

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *