Neymar Jr Uitshirt Brazilie 2018-19

neymar jr uitshirt brazilie 2018-19Wil jij een shirt met rugnummer 10 van Brazilië? Ga dan voor het Neymar Jr uitshirt Brazilie 2018-19. Neymar da Silva Santos Junior de held van het Brasil nationale voetbalteam. Bekijk ook het Brazilie shirt uit kids 2019-2020 en Brazilie uitshirt 2019-2020 voor een andere bedrukking. We wensen je veel plezier met het blauwe voetbalshirt 2018/19.

  • Blauw uitshirt Brasil
  • In: kinderen, heren en vrouwen
  • Sterspeler: Neymar da Silva Santos Junior
  • Rugnummer: 10

Wil je een Brazilië uitshirt met Neymer JR bedrukking voor de training? Shop hierboven de varianten Brasil voetbalshirts en merchandise.

direct bestellen vsd

Neymar Jr Uitshirt Brazilie 2018-19

Een prachtige voetbalshirts van sterspeler Neymar da Silva Santos Junior. In clubverband is er een hoop gebeurd maar bij Brazilië natuurlijk ook de absolute ster. Toch moeten we naar Neymar Jr ook rekening houden met Coutinho, Gabriel Jesus, Firmino en Willian. Een Neymar Jr uitshirt Brazilie 2018-19 populair onder de kleine fans maar ook zeker onder de senioren. In de Brasil voetbal fanstore ook een Neymar Jr uittenue Brazilië, Brazilië minikit Neymar en een blauw uitshirt kinderen met Neymar bedrukking.

Brazilië Shirt Blauw Neymar 2018/19

Het was prachtig om de lancering van het Braziliaanse voetbalshirt te zien door Neymar. De held van het team maakt het voetbalshirt geweldig populair. Een Brazilië shirt uit blauw 2018-2019 ontworpen door Nike. Naast de blauwe kleuren zien we ook de gele en groene accenten van de Braziliaanse vlag. Tijdens het WK voetbal 2018 zal Neymar ook eigen voetbalschoenen gaan dragen. Wens je het Brazilië shirt blauw Neymar 2018/19 dan ontvang je deze met mesh-gaatjes. Daarnaast ook weer de Dri-FIT technologie om het vol te houden in de zomer. Vocht wordt weggedreven en het maakt een voetbalshirt geweldig comfortabel. Ga voor het Neymar Jr uitshirt Brazilie 2018-19 en maak je collectie compleet.

  • Braziliaans voetbalelftal
  • Kleuren: blauw, geel en groen
  • Officiële bedrukking
  • Dri-FIT voetbalshirts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.