Home » Nike Mercurial » Neymar Voetbalschoenen 2017

Neymar Voetbalschoenen 2017

neymar voetbalschoenen 2017De Neymar voetbalschoenen 2017 ook wel bekend als Nike Mercurial VI zijn voetbalschoenen uit de revolutionaire Mercurial Vapor XI NJR FG lijn. Vergelijkbare Nike hoge voetbalschoenen zijn Nike Mercurial voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

Neymar Jr. voetbalschoenen
In: kids, dames, junior en heren
Kleuren: groen en neon
Geschikt voor: Natuurlijke ondergronden

De nieuwe voetbalschoenen 2017 zijn speciaal ontwikkeld om te versnellen tijdens een sprint en het gezicht achter de Nike Hypervenom Phantom II is Neymar. Uiteraard is hij niet de enige die deze prachtige voetbalschoenen draagt. Bekijk hierboven de maten 38,5 tot 46!

Nike Mercurial Vapor XI NJR FG

De Nike voetbalschoenen worden daarnaast gedragen door sterspelers Ribery en Rooney. Sanchez is ook te zien met Neymar voetbalschoenen 2017 onder zijn Arsenal thuistenue. De Nike Neymar voetbalschoenen matchen perfect bij het Barcelona tenue uit. Als jij nieuwe voetbalschoenen moet aanschaffen, wat is de maximale prijs die jij wilt betalen voor voetbalschoenen?

Neymar Voetbalschoenen 2017

De Nike Neymar voetbalschoenen 2017 zijn te verkrijgen in diverse vormen zoals je bij de aanbieders kunt zien. Het is tevens mogelijk je voetbalschoenen 2017 een persoonlijke tint te geven door het borduren van een vlag en x aantal tekens aan de zijkant van de voetbalschoenen. Zoek je een totaaloverzicht van alle Nike Mercurial voetbalschoenen klik dan op de bovenstaande logo of direct bestellen.

Nike Mercurial Voetbalschoenen

De Nike voetbalschoenen 2017 zijn maar beperkt voorradig dus we hopen niet op teleurstellingen. We hadden het al eerder vermeld, FG in de voetbalschoen wil zeggen natuurlijke ondergronden zoals gras. Bij de Nike AG voetbalschoenen dan is AG voor kunstgras. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een SG Pro te kiezen voor zachtere ondergronden zoals de Nike Tiempo voetbalschoenen of voor kunstgras kan je de vergelijkbare Nike Mercurial Superfly CR7 AG bekijken. De Neymar voetbalschoenen kids te verkrijgen in kleine maten tot 36.

Nike Voetbalschoenen 2017

De Nike skin aan de bovenkant van de Nike Mercurial voetbalschoenen zorgt voor extra gevoel tijden het aanraken van de bal. De volledige lengte van de hoge voetbalschoen is belegd met carbonfiber. Het zorgt ervoor dat het één wordt met de voet. De Flywire technologie geeft een perfect gevoel voor de bal. Een aantal extra technologieën om extra gevoel mee te geven en de bal nog lekkerder te kunnen raken. De baanbrekende technologieën die zijn gebruikt bij de ontwikkeling maken het voetbal tot een perfectie. Nike Flyknit technologie wordt voor het eerst gebruikt bij voetbalschoenen. De Neymar voetbalschoenen met een betere pasvorm en aanraking die allemaal zijn afgestemd op snelheid. Een voetbalschoen is het laatste onderdeel van een compleet voetbaltenue.

  • Nike Flyknit technologie
  • Carbonfiber
  • Flywire Technologie
  • ACC Silicone
  • Sockliner
  • Brio Kabels

2 Reacties

  1. Ik zoek voetbalschoenen met sokjes in maat 37. Weet u waar ze nog te bestellen zijn. Met vriendelijke groet Anita Jansen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *