Nieuw BVB Dortmund Thuisshirt 2018/19

borussia dortmund shirt met naam en nummerZoek je iets geels met zwart dan is een nieuw BVB Dortmund thuisshirt 2018/19 in onze shop te bestellen? Het voetbalshirt in het geel met zwart is natuurlijk geweldig populair. Kies ook het trainingspak of andere kleding.

direct bestellen vsd

Een BVB Bortmund shirt in de kleuren geel met zwart. Shop zoals hierboven ook het Borussia Dortmund shirt met naam en nummer. Je kunt hier ook direct naar het nieuwste Borussia Dortmund shirt.

nieuw bvb dortmund thuisshirt 2018/19

We hebben nu de korte mouwen varianten gezien van de Dortmund shirts 2018-2019. Wens je een lange mouwen variant? Ga dan voor het BVB Dortmund shirt long sleeve. De absolute sterren met Reus op 1 en ook Moukoko en Haller welke veel worden bedrukt achterop de voetbalshirts. Een bedrukking is populair omdat je het voetbalshirt persoonlijk kan maken. Shop de nieuwste voetbalkleding van BVB Dortmund in de online store van Voetbalshirtsdirect.nl.

Nieuw BVB Dortmund Thuisshirt 2018/19

Ga je voor een compleet tenue? In de store ook de zwarte Borussia Dortmund thuisshorts en gele thuiskousen. Een compleet Borussia Dortmund tenue thuis 2018-19 ook te verkrijgen als minikit of tenue voor senioren. Toch liever een los shirt ga dan naar om voor dames, junior, kinder, kind en heren te bestellen. We wensen je heel veel plezier met de kleding of ga langs het Puma Borussia Dortmund thuisshirt nieuw 2021-2022.

  • BVB Dortmund
  • Puma voetbalkleding
  • Dry-Cell kleding
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *