Nike AS Roma Thuisshirt 2019-2020

nike as roma thuisshirt 2019-2020Hier is het Nike AS Roma thuisshirt 2019-2020 weer. Uiteraard in het rood met oranje accenten. We hebben in onze voetbalshop ook het Nike AS Roma uitshirt 2018-2019 om een beetje af te wisselen.

direct bestellen vsd

  • AS Roma voetbalkleding/ thuistenues
  • Prijs vanaf €54,95
  • Beschikbaar in: kids, kinderen en senioren
  • Kleuren: rood met oranje en wit

Als we kijken naar de make-over van het nieuwe shirt dan zien we niet vele nieuws. De kraag valt direct op met een soort bliksem in het oranje. Je ziet ook altijd de opvallende Romeinse accenten terug. Ook kan je nog steeds de oude held Francesco Totti laten bedrukken op het AS Roma shirt. De uiteinden zijn voorzien van het unieke patroon. Je kunt het shirt bestellen voor senioren en kinderen. Een ontwerp van Nike komt samen met de Dri-Fit technologie. De technologie voorziet het AS Roma shirt van luchtgaatjes zodat hij altijd fris aanvoelt. De kleuren herken je gelijk van de Giallorossi zoals het AS Roma logo.


Nike AS Roma Thuisshirt 2019-2020

Het voetbalshirt zien we vaak in de stad Rome. Vaak geïnspireerd op de bekende Romeinse geschiedenis waar alle AS Roma fans zo trots op zijn. Het AS Roma shirt thuis rood oranje 2019/2020 komt voor de vierde keer uit de Nike productie. Je kunt ook nog het thuis short en voetbalkousen bestellen mocht je meer kleding zoeken. Een AS Roma tenue zal uiteraard te zien zijn in het Stadio Olimpico in Rome, ook wel het AS Roma stadion. Wil jij nou het voetbalshirt bedrukken? Je kunt de hele AS Roma selectie achterop krijgen (niet allemaal tegelijk). Een feit is dat het AS Roma voetbalshirt op plek 13 staat van meest verkochte voetbalshirt wereldwijd.

Ik ben gelukkig dat ik mijn hele carrière hetzelfde shirt heb mogen dragen, iets wat ik altijd heb gewild – Francesco Totti 

Het Nike Roma thuisshirt 2018-2019, AS Roma tenue en Nike ontwikkeling zijn aan bod gekomen. Je vindt verder nog een Totti Roma shirt. Naast de wedstrijdshirts zoals thuisshirts en uitshirts ook diverse merchandise. Je kunt al een fan t-shirt bestellen vanaf €24,95. Een ander populair product in de shop zijn de AS Roma trainingspakken. Maak vandaag je AS Roma collectie nog compleet want volgend seizoen spelen de Romeinen weer in Europa, Serie A en Italiaanse beker.

  • Competitie: Serie A, Europa en Coppa Italia
  • Seizoen 2019/2020
  • Producent: Nike
  • Technologie: Dri-fit
  • AS Roma Shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *