Home » Voetbal Trainingspakken » Nike AS Roma Trainingspak

Nike AS Roma Trainingspak

nike as roma trainingspakHet Nike AS Roma trainingspak 2017-2018 is een bijzondere en inmiddels de het vierde trainingspak in onze AS Roma shop. Bekijk naast de blauwe kleuren ook eens het voetbal trainingspak AS Roma 2017-2018 in het wit.

direct bestellen vsd

Outlet trainingspakken
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Jaargang: 2017-2018
Partners: Voetbalshop en Unisportstore
Nike Dri-FIT

Het Nike AS Roma trainingspak van de Romeinen heeft in ieder geval 3 maal dezelfde broek. De andere voetbal trainingspakken van AS Roma is een zwart Champions League trainingspak, een compleet Bordeaux trainingspak en het trainingspak zoals te lezen in de intro.

Nike AS Roma Trainingspak 2017-2018

Het Nike AS Roma trainingspak 2017-2018 zal te zien zijn in het Stadio Olimpico, Rome. Een prachtig stadion maar ook een prachtige voetbalclub in de hoofdstad van Italië. De volledige naam van het trainingspak is Nike AS Roma trainingspak woven 2017-2018 Ocean. Woven in de naam wil zeggen ontwerp van 100% geweven polyester. Ocean in de naam geeft de bijzondere kleur blauw aan van het trainingspak.

AS Roma Trainingspakken Bordeaux

Het AS Roma trainingspakken Bordeaux zal worden gedragen tijdens de Serie A en Champions League. Het complete Nike AS Roma trainingspak woven 2017-2018 bestaat uiteraard uit het AS Roma trainingsjack en AS Roma trainingsbroek. Trainingspakken voetbalclubs zijn allemaal voorzien van een 5-tal ritsen om spullen in op te bergen. Een AS Roma trainingspakken Bordeaux blijft toch populair door de sterspelers en oud speler Totti. Wil jij een Totti trainingspak dan kan deze worden gecreëerd bij onze aanbieder Voetbalshop voor €4.95. Heel veel plezier met het prachtige Nike trainingspak en we zijn benieuwd hoe het AS Roma zal vergaan in de tweede seizoenhelft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *