Nike AS Roma Uitshirt Wit 2019-2020

nike as roma uitshirt wit 2019-2020Speciaal voor de uitwedstrijden met naam: Nike AS Roma uitshirt wit 2019-2020. Heel anders dan bijvoorbeeld het Nike AS Roma thuisshirt 2019-2020 om het populairste shirt er ff bij te halen. Ga voor hetzelfde shirt als Kluivert en Dzeko.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • AS Roma held: Totti
  • Beschikbaar in: junioren, kids en senior
  • Andere partner is Voetbalshop.nl

Het Nike AS Roma uitshirt zal te zien zijn in de wedstrijden buiten het Olimpico di Roma. Een fantastische club uit Roma met boegbeelden als Francesco Totti & Daniele De Rossi. Deze spelers zijn inmiddels al gestopt maar dat maakt ze niet minder populair. Koop bij ons ook het en AS Roma trainingspak 2018-2019 voor wat variatie.

Het Olimpico di Roma is het mooiste stadion van de Serie A. We gaan de club volgend seizoen ook gewoon weer in de Champions League zien.

Het is een modern en prachtig voetbalshirt geworden. Wil jij een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard kan het voetbalshirt van de Romeinen worden bedrukt. Het bedrukken van een voetbalshirt brengt wel extra kosten met zich mee. Het Nike AS Roma uitshirt wit junior 2019-2020 komt uit de lijn van Nike die ook wel “Hungry for Glory” wordt genoemd. AS Roma heeft supporters en verenigingen over heel de wereld. Bekijk ook de AS Roma voetbal artikelen in de AS Roma shop via de button hierboven.

Nike AS Roma Uitshirt Wit 2019-2020

Het AS Roma shirt uit is er voor kids, kinderen, heren, vrouwen en junioren. Je gaat deze dan ook zien in de Serie A, Italiaanse beker en Europa. Het bijzondere is de bliksemschicht in het rood met oranje over het voetbalshirt. Ook beide logo’s bevatten de clubkleuren. Daarnaast is het donkerrode Nike logo op de rechter borst gepositioneerd en het AS Roma logo aan de rechterkant in het midden van de streep. Het Nike AS Roma uitshirt heeft een moderne hals. Een voetbalshirt van AS Roma is gemaakt van 100% polyester.

Het stadion alleen kan bijna 74.000 supporters kwijt. Ze hebben dan ook supporters overal in de wereld.

Het AS Roma nieuws gaat meer over de voormalige spelers van de prachtige club. Serie A wedstrijden worden nooit goed bezocht en blijven veel plekken onbezet dat is minder goed nieuws. Het AS Roma voetbaltenue wordt toch over heel de wereld gedragen. Bekende grote namen die het voetbalshirt van AS Roma hebben gedragen zijn bijvoorbeeld Gabriel Batistuta, Cafu, Vicenzo Montella en Christian Panucci. Met deze grote namen werd de Serie A van het seizoen 2000-2001 in de wacht gesleept.

  • Club: AS Roma
  • Competities: Serie A
  • Voetbalkleding: Nike
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *