Nike Atleti Shirt Uit Zwart Kids 2019-2020

nike atleti shirt uit zwart kids 2019-2020Koop bij ons het Nike Atleti shirt uit zwart kids 2019-2020. Het is Club Atlético de Madrid Sociedad Anónima Deportiva gelukt om de absolute top te bereiken. Zou jij in het prachtige voetbalshirt gaan trainen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: x boys tot XXL
  • Kleuren: zwart met rood

Je kent waarschijnlijk de Dri-fit technologie wel. Ideaal om de wedstrijden te spelen als het wat frisser of klammer is. We gaan deze zien buiten het stadion. Ga ook eens langs bij de club uit Madrid? Je kunt dan natuurlijk gewoon het uitshirt dragen. We hebben 2 kernwoorden gezien voor het shirt en wel Authentic en flexibel. Je mag er mee doen wat je zelf wilt :).

Een uitshirt verandert natuurlijk ieder seizoen en een thuisshirt behoudt altijd de clubkleuren,

Het prachtig ontworpen gaan we zien in La Liga, Champions League en de Copa. De accenten in het rood brengen een bijzondere dynamiek. Het Nike logo, Los Colchoneros logo en Trade online Plus500 logo allemaal in het rood. Wil jij het Atleti shirt bedrukken? Een bedrukking van nummer en naam zal ook in het rood zichtbaar zijn. Je kunt dus sterren als Thomas Lemar, Memphis en Morata shirt regelen. Meer kleding vind je via de blauwe link: Atletico madrid.

Nike Atleti Shirt Uit Zwart Kids 2019-2020

Het Atletico uitshirt kinderen 2019/20 is natuurlijk ook te verkrijgen in senioren. In het verleden zijn wel een aantal prijzen gewonnen. We kennen natuurlijk de UEFA Europa League die in 2010 en 2012 werden gewonnen. Het meest recente blijft toch de Champions League finale die 2x tegen Real Madrid werd verloren. We hopen dat onder leiding van Diego Simeone de Champions League finale nog een keer wordt gehaald. Bestel vandaag en je krijgt het voetbalshirt morgen in huis. Shop hier ook het nieuwe Nike Atletico Madrid voetbalshirt kids 2023-24.

  • Stadion: Wanda Metropolitano
  • Atleti ook wel Los  Colchoneros
  • Hoofdsponsor: Trade online Plus500
  • Voetbalkleding: zwart met rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *