Nike Atletico Madrid Rood Zwart Trainingspak 2019-20

nike atletico madrid rood zwart trainingspak 2019-20Scoor hieronder een Nike Atletico Madrid rood zwart trainingspak 2019-20 welke geheel vernieuwd is! Heb je nog niet genoeg? Ga dan ook langs bij het Nike Atletico Madrid shirt thuis kraag 2020-2021 en het Nike Atletico Madrid trainingspak grijs 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €74.95 (mini)
  • Via de button ga je naar Voetbalshop.nl
  • Stadion: Wanda Metropolitano
  • Overzicht: Atletico madrid

De trainingspakken zullen we gaan zien voor en na de wedstrijden van de club. Zowel bij de thuiswedstrijden als de uitwedstrijden worden presentatiepakken gedragen. Nike heeft vanzelfsprekend voor een geweldige design gezorgd. Je kunt dit trainingspak bestellen voor senioren (vanaf 14 jaar) of  voor kids (t/m 14 jaar). Draag het pak op de training of chill erin als je thuis bent.

Nike heeft een soort brede horizontale balk toegevoegd aan het trainingspak. Je kunt een broek of jasje ook los bestellen.

Nike Atletico Madrid Rood Zwart Trainingspak 2019-20

Het Atleti trainingspak is ontworpen door het Amerikaanse bedrijf Nike. Dit pak heeft een rood met zwarte uitvoering welke net als voorgaande jaren weer erg in trek zal zijn. Je kunt ook dit seizoen het trainingspak weer in drie varianten bestellen. Bij deze rode variant zien we het Atletico Madrid logo prominent op de linkerborst. Je ziet het Nike logo aan de andere kant. Shop je vandaag nog de trainingspakken bij Voetbalshop.nl dan heb je deze morgen al in huis.

Chillen op de bank hoort in een trainingspak van een voetbalclub

De Nike trainingspakken hebben een soepele en vooral handige rits en is daarnaast voorzien van steekzakken. Zo kun je altijd je waardevolle spullen meenemen naar het trainingsveld. De trainingsbroek heeft een comfortabele pasvorm en is ook los te krijgen. De rood met witte balk aan de voorkant is nieuw. Je ziet gelijk dan het een origineel Atletico Madrid trainingsjack is geworden. Ben je dus een Atletico Madrid fan in hart en nieren, verwen jezelf dan met dit gloednieuwe Nike Atletico Madrid trainingspak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *