Home » Atletico Madrid » Nike Atletico Madrid Trainingspak 2017-18

Nike Atletico Madrid Trainingspak 2017-18

nike atletico madrid trainingspak 2017-18In het rood met blauw het Nike Atletico Madrid trainingspak 2017-18 welke geheel vernieuwd is in de store! Naast dit pak zijn de populairste producten het Atletico Madrid thuisshirt 2018-2019 en het Nike Atletico Madrid trainingspak 2017-2018.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €94.95
Kleur: rood / donkerblauw
Maten: kids, dames tot XX-large
Stadion: Wanda Metropolitano
Overzicht: Atletico madrid

De trainingspakken voetbal zullen we gaan zien voor en na de wedstrijden van de club. Zowel bij de thuiswedstrijden als de uitwedstrijden zullen we de voetbal trainingspakken kunnen bewonderen. Het pak is ontworpen door Nike waardoor iedereen vanzelfsprekend weet dat deze van een geweldige kwaliteit zullen zijn. Uiteraard zijn ze niet alleen te verkrijgen voor de senioren (vanaf 14 jaar) maar ook voor de junioren/kids (tm 14 jaar). Deze prijzen zijn onderaan dit artikel te vinden. Het nieuwe Nike Atletico Madrid trainingspak 2017-18 geweldig voor de training of dagelijks gebruik.

Nike Atletico Madrid Trainingspak 2017-18

Het Nike Atletico Madrid trainingspak 2017-18 is, zoals eerder genoemd, ontworpen door het Amerikaanse bedrijf Nike. Dit pak betreft de rood, navy blauwe uitvoering welke net als voorgaande jaren weer erg in trek zal zijn. Zoals we gewend zijn is het trainingspak uitgekomen in drie varianten. Bij deze rode variant zien we het Atletico Madrid logo prominent op de linker borst staan en het Nike logo in het rood op de rechter borst. De rode kleur welke dus de basis is bij het andere Atletico trainingspak 2017/18 is dus ook gebruikt voor bepaalde accenten bij dit Atletico Madrid trainingspak kids.

Nike Atletico Madrid Trainingspakken

Het Nike Atletico Madrid trainingspakken heeft een soepele en vooral handige rits en is voorzien van steekzakken. Zo kun je altijd je waardevolle spullen meenemen naar het trainingsveld. De trainingsbroek Atletico 2017-2018 heeft dezelfde logo’s aan weerszijde en heeft een comfortabele pasvorm. De rode streep aan de zijkant van de trainingsbroek loopt in lijn met de streep op de mouwen van het Atletico Madrid trainingsjack 2017-2018 waardoor het pak qua design een mooi geheel is. Ben je dus een Atletico Madrid fan in hart en nieren, verwen jezelf dan met dit gloednieuwe Nike Atletico Madrid trainingspak rood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *