Nike Atletico Madrid Uitshirt 2019-2020

nike atletico madrid uitshirt 2019-2020Wat vind je van het zwart Nike Atletico Madrid uitshirt 2019-2020? Om te dragen naar de training of om thuis in te chillen? Als je een speler achterop mocht bedrukken, welke speler zou je dan kiezen?

direct bestellen vsd

  • Club: Atletico Madrid
  • Beschikbaar in: kids en senioren maten
  • Nike voetbalkleding

Je kunt naar het zwarte uitshirt gaan voor het thuisshirt in de traditionele kleuren van de club. Bestel je een voetbalshirt vandaag dan ontvang je deze morgen al in huis. Het Atletico Madrid thuisshirt zal te zien zijn tijdens de uitwedstrijden van de club in de Primera Division, Champions League en Copa del Rey. Ga eens voor een sterspeler achterop om het shirt te personaliseren.

Als je 1 prijs mag kiezen voor aankomend seizoen ga je dan voor de Copa, Champions League of La Liga?

Coach Diego Simeone zal dit seizoen met zijn team alles uit de kast gaan trekken om de landtitel binnen te halen. De Spaanse competitie is een van de zwaarste competities in de wereld en dat belooft weer geweldige krakers aan wedstrijden. Ben je dus een echte voetbalfan van de club? Shop dan het nieuwe Nike Atleti shirt uit zwart 2019/20. Een totaaloverzicht vind je via de blauwe link: Atletico madrid. Hoe ver gaat Atleti dit seizoen komen in de Champions League denk jij?

Nike Atletico Madrid Uitshirt 2019-2020

Je kunt het voetbalshirt weer bestellen voor de fans. De uitshirts zijn namelijk ontworpen met een schitterend design. Het voetbalshirt voor de uitwedstrijden heeft een mooie V kraag. Verder heeft het Nike Atleti shirt rode accenten. Azerbaijan is niet meer de sponsor maar Trade Plus 500 al is dit een aantal jaar zo. Plus 500 is een beleggersplatform en zal de aankomende seizoenen te zien zijn op de voetbalshirts.

Atleti gaat ver komen in de Champions League dit seizoen

Het voetbalshirt is geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Nike. Die zorgen voor het Dri-Fit systeem. Door deze techniek zal je als voetballer geen last van oververhitting hebben. De kleding houdt je lichaamstemperatuur constant en de kleding zal lekker droog blijven aanvoelen. Je kunt de prachtige voetbalshirt maar ook alle artikelen bestellen bij onze partner Voetbalshop.nl voor de beste prijs.

  • Club: Atletico de Madrid
  • Primera Division
  • Locatie: Madrid
  • Atletico Madrid store
  • Uitshirt, tenues, kleding
  • Nike Dri-FIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *