Nike Barca Blauw Voetbalshort Thuis 2020-21

nike barca blauw voetbalshort thuis 2020-21Koop hier het Nike Barca blauw voetbalshort thuis 2020-21. Je kunt ook voor een compleet tenue gaan als je direct de sokken erbij doet. Maak het af met het thuisshirt en je bent klaar voor het nieuwe seizoen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kleuren: blauw, rood, geel
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Bedrukking nummer mogelijk

Je vindt het Barcelona voetbalbroekje in het donkerblauw met gele en rode accenten. Deze past dan wel perfect bij het totale Barcelona tenue thuis. We gaan deze shorts zien in de Primera Division (LaLiga), Copa Del Rey en Champions League. Maak je dus klaar voor het nieuwe seizoen. Kies hier dus ook direct de Nike Barcelona voetbalkousen thuis 2020-2021.

De teamkleuren komen nadrukkelijk naar voren op het Barcelona thuis broekje. Een bedrukking kan plaatsvinden boven het Nike swoosh logo.

Je kunt dus een compleet Lionel Messi tenue creëren. Het Nike logo in het geel is ook nieuw welke we ook zagen op de voetbalsokken. FC Barcelona gaat aankomend seizoen alles doen om de finale van de Champions League te bereiken. Als we de voetbalshorts vergelijken met het Barcelona shirt dan zien we de blauwe kleur met rode accenten terug. Bij Voetbalshirtsdirect.nl naar de thuisshorts ook de shirts, merchandise, trainingspakken voor jong en oud.

Nike Barca Blauw Voetbalshort Thuis 2020-21

Het Nike Barça voetbalbroekje blauw is er voor de wedstrijden in Camp Nou. Een geweldig stadion welke zeker een keer bezocht wenst te worden als voetballiefhebber. Misschien ken je het Dri-Fit materiaal wel dat staat voor Nike. Je krijgt hierdoor een fris en droog gevoel. Heerlijk om te dragen tijdens de trainingen maar ook op vakantie en om te chillen. We komen ook met complete thuistenues zodat je niet meer hoeft te selecteren. Welke speler van Barcelona is jouw favoriet? Laat de speler bedrukken op het Barcelona voetbalshort. Ze zijn allemaal ontworpen van 100% polyester en geweldig in combinatie met een Nike Barcelona trainingspak. Je kunt direct het FC Barcelona shirt erbij bestellen.

  • Fútbol Club Barcelona
  • Stadion: Camp Nou
  • Unieke en Universele pasvorm
  • Nike Dri-Fit technologie
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *