Nike Barcelona Geel Shirt Uit Kids 2022-23

nike barcelona geel shirt uit kids 2022-23Zie hier het Nike Barcelona geel shirt uit kids 2022-23 in een nieuw jasje! We hebben deze natuurlijk ook in senioren maten. Ontvang het shirt morgen al in huis en ja kan in het nieuw naar de training :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Voetbalclub: FC Barcelona
  • Beschikbaar in: x boys tot XXXL
  • Podium: uitwedstrijden

Je ziet het shirt elk jaar weer bij de kleinere voetbalfans. Loop een willekeurig pleintje op en je ziet het shirt voorbij komen. Niet zo gek ook natuurlijk met zo’n geweldig elftal als deze club. Je kunt ook direct kiezen voor een Lewandowski shirt kids weliswaar nieuw maar ach. Vele kleine voetbalsterren kijken op tegen deze held. Gaan we daarnaast ook Pedri & Gavi regelmatig zien? Inmiddels is daar Frenkie de Jong ook wel bij ;). Het nieuwe Nike Barcelona shirt uit wit kids 2023-2024 is toch wel wat anders.

Frenkie de Jong gaat het zeker maken in de selectie van FC Barca – Voetbalshirtsdirect

Het uitshirt zal gedragen worden buiten Camp Nou. Wil je nog meer info dan dat wij geven? Klik naar Wikipedia via de blauwe link: FC Barcelona. Gaan ze dit seizoen voor de triple? Je wint dan alle mogelijke prijzen. De voetbalclub uit de stad Barcelona gaat sowieso voor de landstitel en de beker. Het zal lastig zijn voor coach Xavi om het steeds te overtreffen. Hoe dan ook zal zijn team gaan schitteren in een geweldig nieuw tenue. Je kunt vanaf nu weer los in de shop.

Nike Barcelona Geel Shirt Uit Kids 2022-23

Het Barcelona uitshirt kinderen is ontworpen voor de kleinste vanaf 8 jaar tot en met 14 jaar. Dat komt neer op de maten 116 tot en met 164. De verwachting is dat dit nieuwe shirt als zoete broodjes over de toonbank gaan. Het shirt is in tegenstelling tot vorig jaar ontworpen in een andere kleur. Je kunt daarnaast zelf nog combineren als je daarnaast nog een broekje en kousen wilt. Je kunt ook gaan voor de senioren variant via: Nike Barcelona uitshirt 2022-2023.

Blauwpaars in de wind, een krachtige kreet. Onze naam kent iedereen: BARÇA, BARÇA, BARÇA !!

De producent van het Nike FC Barcelona uitshirt junioren 2022/23 is wederom Nike. Het voetbalshirt is speciaal ontworpen om de junior voetballiefhebbers koel te houden tijdens het sporten. De bekende Dri-Fit technologie van Nike zit er namelijk in verwerkt wat resulteert in een droog aanvoelend shirt en een constante lichaamstemperatuur. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat uw kind de show steelt op het veld met het nieuwe shirt! Scoor hier ook direct het Nike Barcelona thuisshirt 2022-2023 en het Nike Barcelona trainingspak 2022-2023!

  • Barcelona Shop
  • Junior en Kids artikel
  • Maten 122 tot 176
  • Nike Dri-Fit materiaal
  • Nieuw seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *