Nike Barcelona Geel Uittenue 2019-2020

nike barcelona geel uittenue 2019-2020Via de button shop je bij Unisportstore.nl het Nike Barcelona geel uittenue 2019-2020.. Je kunt het Nike Barcelona uitshirt 2021-2022 ook los bestellen in het geel met blauwe accenten. Wat vind je van de kleurensamenstelling?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €59,95 mini
  • Scoor hierboven bij Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Voor de uitwedstrijden

Je kunt wel zeggen uniek met een gele kleur en rood met blauwe accenten. Het Barcelona tenue thuis hebben we in de clubkleuren maar met een uniek dambord patroon. Ideaal als je nog wat kleding zoekt voor de training voor aankomend seizoen. Wat vind jij het mooiste uittenue aller tijden van FC Barcelona?

Barca komt altijd met unieke kleuren maar het is niet altijd leuk om in te voetballen – Suarez

Het Barcelona uittenue is voor dit seizoen voorzien van een mooie basiskleur. Afgelopen seizoen was deze nog in het fluor en vorig jaar in het blauw. Het Nike logo op de rechterborst en het club logo op de linkerborst. De mouwen zijn een keer opgenomen met de rest van het voetbalshirt. Je kunt deze zelfs bestellen voor de kleinste fans via Barcelona minikit uit geel blauw 2019-2020.

Nike Barcelona Geel Uittenue 2019-2020

Wat vind je van het Barca tenue uit geel 2019/20? Het is dan ook allemaal wel op elkaar afgestemd. Door de samenwerking met Nike is het gehele voetbaltenue gemaakt met het hoogwaardige Dri-Fit materiaal. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Je kleding voelt dus chill aan tijdens het sporten of zweten.


Vul je collectie aan met dit tenue. Je kunt ook FC Barcelona artikelen bestellen zoals een Barcelona dekbedovertrek, sjaal en nog veel meer merchandise. De kwaliteit van je aankoop is dan ook gouds. Je shopt in 1x het Barcelona uitshirt, uitshort en de kousen. Het voetbaltenue zal dit jaar uiteraard weer te zien zijn tijdens de uitwedstrijden van Barcelona in de Primera Division, Champions League en in de Copa. Schitterende wedstrijden waar we lang van kunnen genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *