Nike Barcelona Messi Thuisshirt 2020-2021

nike barcelona messi thuisshirt 2020-2021Koop hier het Nike Barcelona Messi thuisshirt 2020-2021. Deze is er voor kids in het Lionel Messi Barcelona thuisshirt kind 2020-21. Thuisshirts van Lionel Messi in de FC Barcelona variant zijn het meest verkochte wereldwijd. Je kunt deze bestellen voor kinderen, junioren, heren en vrouwen. Lionel Andrés Messi Cuccittini ook wel de vlo speelt met rugnummer 10.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl

In de rekken hebben we de Messi voetbalshirts voor jong oud. Deze zijn er in de varianten: Barcalona thuisshirt, minikit, voetbaltenues en het Argentinië shirt. Je kunt dus helemaal los als je op bovenstaande button klikt. Ga hier ook voor het Messi Barcelona uitshirt roze 2020-2021.

+ Is Messi de beste ter wereld?

+ Blijft Messi of gaat hij naar een andere club?

Lionel Messi de beste voetballer ter wereld met hier het populairste thuisshirt!

In de store hebben we het Messi Barcalona thuisshirt met rugnummer 10. Het betreft een origineel voetbalshirt die al is voorbedrukt. Lionel Messi de stervoetballer van Fútbol Club Barcelona. Je kunt ook zijn voetbalschoenen, trainingspakken en voetbalkleding bestellen. Verkrijgbaar in 3 varianten van het FC Barcelona shirt. Je kunt voor kids in de maten 122 cm tot 170 cm bestellen. Deze is er voor senioren van XS tot XXXL. We gaan deze zien tijdens de thuiswedstrijden van La Liga, Champions League en Copa del Rey.

Nike Barcelona Messi Thuisshirt 2020-2021

Het Messi shirt thuis van FC Barcelona in het rood met blauw. De gele accenten zoals een bedrukking en logo’s maken het voetbalshirt. MESSI met rugnummer 10 heeft aangegeven versterking te willen voor FC Barcelona aankomend seizoen. Bij Unisportstore hebben we de voorbedrukte Messi shirts. Shirts zijn te verkrijgen voor dames, kids, junioren, mannen en vrouwen. Ze zijn daarnaast ontworpen met een normale pasvorm en 100% polyester. Messi een keer van dichtbij bekijken? Ga dan naar een voetbalreis Barcelona en boek je voetbaltrip.

You have to fight to reach your dream. You have to sacrifice and work hard for it.” – Lionel Messi

Je kunt ook een Messi variant van het uitshirt of 3rd voetbalshirt bestellen. De sterspeler die ook prijzen wil gaan winnen met Argentinië. Hij gaat natuurlijk weer voor de gouden schoen. Ga jij wekelijks naar de training of sportschool? Heerlijk om op de sportclub te komen met een Messi voetbalshirt. Zoek je een cadeau voor verjaardag of zomercadeau? Denk dan aan deze. Naast de officiële Messi varianten Vapor hebben we ook een replica voetbalshirt al vanaf €14,95. Heel veel plezier met de nieuwste voetbalkleding en bedrukte voetbalshirts voor iedereen.

  • Lionel Andrés Messi Cuccittini
  • Bijnaam: de vlo
  • Rugnummer: 10
  • Fútbol Club Barcelona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *