Nike Barcelona Paars Shirt Uit Kids 2021-2022

nike barcelona paars shirt uit kids 2021-2022Zie hier het Nike Barcelona paars shirt uit kids 2021-2022 in een nieuw jasje! Je kunt ook gaan voor de senioren variant via: Nike Barcelona uitshirt 2021-2022. Ontvang het shirt morgen al in huis en ja kan in het nieuw naar de training :).

direct bestellen vsd

  • Shop hierboven bij Voetbalshop.nl
  • Voetbalclub: FC Barcelona
  • Beschikbaar in: x boys tot XXXL
  • Podium: uitwedstrijden

Je ziet het shirt elk jaar weer bij de kleinere voetbalfans. Loop een willekeurig pleintje op en je ziet het shirt voorbij komen. Niet zo gek ook natuurlijk met zo’n geweldig elftal als FC Barcelona. Je kunt ook direct kiezen voor een Lionel Messi shirt kids PSG 2021-2022 weliswaar nu van een andere club maar ach. Vele kleine voetbalsterren kijken op tegen deze held. Gaan we daarnaast ook Memphis regelmatig zien? Inmiddels is daar Frenkie de Jong ook wel bij ;).

Frenkie de Jong gaat het zeker maken in de selectie van FC Barca – Voetbalshirtsdirect

Het Barcelona uitshirt zal gedragen worden buiten Camp Nou. Wil je nog meer info dan dat wij geven? Klik naar Wikipedia via de blauwe link: FC Barcelona. Gaan ze dit seizoen voor de triple? Je wint dan alle mogelijke prijzen. De voetbalclub uit de stad Barcelona gaat sowieso voor de landstitel en de beker. Het zal lastig zijn voor coach Koeman om het steeds te overtreffen. Hoe dan ook zal zijn team gaan schitteren in een geweldig nieuw tenue. Je kunt vanaf nu weer los in de shop.

Nike Barcelona Paars Shirt Uit Kids 2021-2022

Het Barcelona uitshirt kinderen is ontworpen voor de kleinste vanaf 8 jaar tot en met 14 jaar. Dat komt neer op de maten 116 tot en met 164. De verwachting is dat dit nieuwe shirt als zoete broodjes over de toonbank gaan. Het shirt is in tegenstelling tot vorig jaar ontworpen in een andere kleur. Je kunt daarnaast zelf nog combineren als je daarnaast nog een broekje en kousen wilt.

Blauwpaars in de wind, een krachtige kreet. Onze naam kent iedereen: BARÇA, BARÇA, BARÇA !!

De producent van het Nike FC Barcelona uitshirt junioren 2021/22 is wederom Nike. Het voetbalshirt is speciaal ontworpen om de junior voetballiefhebbers koel te houden tijdens het sporten. De bekende Dri-Fit technologie van Nike zit er namelijk in verwerkt wat resulteert in een droog aanvoelend shirt en een constante lichaamstemperatuur. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat uw kind de show steelt op het veld met het nieuwe Barcelona shirt! Scoor hier ook direct het Nike Barcelona thuisshirt 2019-2020 en het Barcelona trainingspak 2017-2018!

  • Barcelona Shop
  • Junior en Kids artikel
  • Sterspeler: Messi
  • Nike
  • Dri-Fit materiaal
  • Seizoen 2021/2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *