Nike Barcelona Shirt Kids Geel 2023-2024

nike barcelona shirt kids geel 2023-2024Hetzelfde shirt als Memphis of Frenkie dragen? Ga voor het Nike Barcelona shirt kids geel 2023-2024 in de voetbalshop. Deze heeft natuurlijk Spotify in het midden. Bestel deze direct hieronder bij Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Spotify hoofdsponsor
  • Nike Dri-FIT technologie

Deze in het geel met accenten voor de uitwedstrijden buiten Camp Nou. Het FC Barcelona uitshirt nieuw shop je hierboven direct bij aanbieder Voetbalshop.nl. Deze is voorzien van Dri-FIT technologie voor een fris gevoel. Je kunt dus lekker gaan sporten en je fris blijven voelen. Ga ook voor het nieuwe Nike FC Barcelona thuisshirt 2020-2021.

Het Nike FC Barcelona shirt met unieke kleuren en ook weer al long sleeve te verkrijgen. Deze is al beschikbaar voor kinderen vanaf €49,95. In de replica voetbalshop al vanaf €19,95. Het Barcelona shirt korte mouwen in dezelfde kleuren en ook de rode accenten. Een nieuw voetbalshirt Barcelona met in het midden niet meer Rakuten. Spotify staat sinds kort op het voetbalshirt. Uniek om te zien met een bijzondere kraag met altijd Catalonië verwerkt. Binnenkort FC Barcelona voetbalreizen inplannen? Een voetbalshirt van FC Barca mag dan zeker niet ontbreken.

Nike Barcelona Shirt Kids Geel 2023-2024

Het Barcelona shirt uit is door Nike ontworpen op het 2015 basis voetbalshirt. Afgelopen seizoen was het voetbalshirt nog blauw voor de uitwedstrijden. Wil je een voetbalshirt bedrukken? Ga voor een Frankie of Pedri of van 1 van de andere helden. We zijn verder benieuwd met welke spelers het team wordt versterkt. We kunnen verder melden dat deze een normale pasvorm heeft en ontworpen van 100% polyester. Wil je een compleet uittenue? Shop ook de kousen en shorts in de store van Voetbalshirtsdirect.nl. De andere variante in de store met het Nike Barcelona uitshirt 2022-2023 en Nike Barca voetbalshirt vrouwen geel 2023-2024.

  • Fútbol Club Barcelona
  • Bijnaam: Barca
  • Hoofdsponsor: Spotify
  • Long sleeve / korte mouwen voetbalshirts
  • Nike Dri-FIT / Vapor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *