Nike Barcelona Tenue Minikit 2019-2020

nike barcelona tenue minikit 2019-2020Zoek je iets unieks? Ga voor het Nike Barcelona tenue minikit 2019-2020 voor de kleinste fans vanaf 3 maanden tot 8 jaar. Je kunt ook voor senioren het losse voetbalshirt direct bestellen. Zie jij jezelf al zitten op de bank met je kind voetbal kijken?

direct bestellen vsd

  • Shop hier bij Voetbalshop.nl
  • Primera Division | Copa del Rey | CL
  • Leeftijd: 3 maanden tot 18 maanden

Voor de allerkleinste voetballiefhebbers onder ons hebben we natuurlijk ook een tenuetje. Zoals gezegd is deze beschikbaar voor de kleintjes vanaf 3 maanden tot een leeftijd van 8 jaar. Ideaal als jouw kind een echte FC Barcelona fan is. Bestel je de kleding vandaag nog bij Voetbalshop.nl dan heb je het morgen al in huis. Kies hier ook het FC Barcelona shirt.

Een FC Barcelona tenue kleine kids 2019/20 bestaat uiteraard uit het originele Nike Barca shirt thuis Spotify kids 2022-2023, voetbalbroekje en de voetbalsokken blauw. Houd je als mini al van voetbal en ben je dagelijks te vinden op de voetbalveldjes dan zit je hier goed. Wat zijn de grote verschillen met het tenue van vorig seizoen? De strepen van het FC Barcelona thuisshirt zijn nu als blokken ontworpen. Welke voetballer uit de selectie van Barca is je favoriet?

Nike Barcelona Tenue Minikit 2019-2020

We gaan het thuistenue zien in de Primera Divion, Copa del Rey en uiteraard weer in de Champions League. Wil jij een voetbalshirt bedrukken? Kies je favoriete speler achterop of ga je voor eigen naam. De kosten voor een bedrukking zijn €20,00 maar dan heb je wel een originele bedrukking. Je kunt ook sterren als Memphis, Pique, Frenkie de Jong of Luuk laten maken! Aan de onderkant en achterkant van het thuisshirt van FC Barcelona is Unicef weer te vinden. We hopen dat je veel plezier zult beleven aan het Barcelona tenue voor mini’s.

Een bezoek brengen aan Camp Nou hoort erbij als voetballiefhebber

Een voetbalreis naar FC Barcelona hoort er dus echt bij. Het is natuurlijk heerlijk om in Spanje te zijn en een bezoek te brengen aan het immense stadion Camp Nou. Je kunt dus lekker met de kleine in zijn Barcelona tenue rondlopen bij FC Barcelona.

  • FC Barcelona
  • Stadion: Camp Nou
  • Clubkleuren: blauw, rood

Je kunt gaan voor wedstrijdtickets, overnachtingen en vervoer maar het is natuurlijk ook mogelijk om alleen kaartjes aan te schaffen. Een prachtige ervaring om mee te maken en ook geweldig om cadeau te doen. Via info@voetbalshirtsdirect.nl kan je vragen om een samengestelde reis :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *