Home » Voetbalnieuws » Nike Barcelona Thuisshirts en Tenues 2017-18

Nike Barcelona Thuisshirts en Tenues 2017-18

barcelona shirt thuis 2017-2018Nike Barcelona thuisshirts en tenues 2017-18 kopen? Een Barcelona shirts in onze Barcelona shop met de populaire spelers Lionel Messi, Iniesta, Suarez en meer?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • In: vrouwen, heren en kinderen
  • Nike voetbalshirts
  • Met naam en nummer mogelijk
  • Officiële Barca bedrukking

FC Barcelona één van de beste ploegen van de wereld met misschien de beste voetballer ter wereld. Je nieuwe Barcelona shirt dus bedrukken met naam en rugnummer van je favoriete speler? Shop snel het populaire nieuwe voetbalshirt van FC Barcelona. Een bezoek brengen aan Nou Camp bekijk dan een voetbalreis Barcelona.

barcelona thuisshirt coutinho 2018

FC Barcelona Shirt 2017/2018

Wat is niet veranderd aan het FC Barcelona shirt 2017/2018? Het is het 20ste jaar op rij dat Nike het Nike Barcelona thuisshirts en tenues 2017-18 betreft. Een groot verschil dat Qatar Airways is vervangen door Rakuten. Het Japanse merk zal de komende 4 jaar zichtbaar zijn. FC Barcelona ook volgend seizoen favoriet als het gaat om de Spaanse competitie en andere titels. Een geweldige club met een prachtig shirt in het vooruitzicht. Het voetbalshirt van FC Barcelona is te verkrijgen voor jong en oud. Draag jij FC Barcelona een warm hart toe? Shop dan snel de Nike Barcelona thuisshirts en tenues 2017-18.

Samenvatting Barcelona shirts:

  1. Unieke voetbalshirts
  2. Rekbaar en gaan jaren mee
  3. Met naam en rugnummer
  4. Ook maten voor kinderen en vrouwen

Nike Barcelona Thuisshirts en Tenues 2017-18

Nike Barcelona thuisshirts en tenues 2017-18 naar vrouwen en heren ook specials shirts voor kids. Kinderen worden blij van FC Barcelona door het prachtige voetbal. Binnenkort weer trainen, buitenspelen of voetballen met vrienden shop dan de FC Barcelona voetbalshirts. Een compleet tenue kids bekijk dan ook de voetbalbroekjes en voetbalsokken. De geweldige rode en blauwe kleuren zijn wel veranderd ten opzichte van jaren hiervoor voor een geanticipeerde release. We hopen al met al op een beter seizoen voor de Catalanen.

Eigen naam en rugnummer op het Barca Voetbalshirt

Eigen naam en rugnummer op het Barca voetbalshirt? We hebben de populaire bedrukte Barcelona shirts al genoemd. Kies bijvoorbeeld voor een eigen naam en rugnummer als je de sterren niks vindt. Geweldig op een keuze te maken uit de sterren van FC Barcelona. Je kunt gaan voor Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Sergi Roberto of Gerard Piqué om een paar andere te noemen. De prijs en kwaliteit van de bedrukking voor een lange leverduur. Kan ik een bedrukt voetbalshirt gewoon wassen? Keer op keer kan deze worden gewassen op bijvoorbeeld 30 graden. Shop snel op een veilige manier de Barcelona voetbalshirts in onze shop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *