Nike Barcelona Thuistenue Kids 2019-2020

nike barcelona thuistenue kids 2019-2020We hebben voor de jonge liefhebbers het Nike Barcelona thuistenue kids 2019-2020. Je kunt voor nog jongere fans het Nike Barcelona tenue minikit 2019-2020 bestellen. Prachtig toch om je kids in de Barca tenues te zien rondlopen?

direct bestellen vsd

  • Via de button ga je naar Unisportstore.nl
  • De goedkoopste aanbieder voor tenues
  • Stadion: Camp Nou
  • Sterspelers: Messi en Suarez

Het Barcelona tenue voor kinderen is natuurlijk beschikbaar in de kleinere maten. Bij ons aanbieder Unisportstore.nl kan je zelf een babyvariant bestellen. We hebben ze tot een leeftijd van 15 jaar maar ook tot XXXL. Bijzonder is de geblokte variant. In de voetbal fanstore ook het nieuwe FC Barcelona thuistenue 2018-2019. Welke voetballer van Barca is jouw favoriet?

Stelling: Frenkie de Jong speelt in de basis bij FC Barcelona

Een Barcelona thuis tenue kind 2019/20 bestaat uiteraard uit het originele Barcelona thuisshirt, shorts en kousen. Het is vooral bijzonder omdat het shirt een geblokt patroon heeft. Dit hebben we nog nooit gezien. Houd je als jeugdspeler al van voetbal en vooral van FC Barcelona? Ben je dagelijks te vinden op de voetbalveldjes? Het Barcelona voetbaltenue hoort daar dan wel bij. Uiteraard is het ook leuk als vader om je kind te zien rondlopen in het prachtige voetbaltenue. De grote verschillen ten opzichte van het seizoen 2016-2017 is de sponsor, het betreft nu Rakuten in het midden. 

Nike Barcelona Thuistenue Kids 2019-2020

We gaan het tenue zien in de Primera Division, Copa del Rey en natuurlijk de Champions League. Verder zien we de standaard logo’s en hoofdsponsor Rakuten op het shirt. Je kunt de 3 items ook los van elkaar bestellen om even te sparen. Een minikit is beschikbaar in de maten 92 tot 116 en deze kids vanaf 116cm tot 176cm. We hopen dat je veel plezier zult beleven aan het Barcelona tenue!  Een plan om een keer langs te gaan bij Barca? Je kunt ons mailen voor een voetbalreis of artikelen die je nog zoekt.

  • Club: FC Barcelona
  • La Liga, Copa en Champions League
  • Messi en Suarez
  • Afscheid Iniesta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.