Nike Barcelona Trainingspak Clubs 2019-2020

nike barcelona trainingspak clubs 2019-2020Koop hier het Nike Barcelona trainingspak clubs 2019-2020. Je kunt ook langs het Barcelona trainingspak 2017-2018 om een beste keuze te maken. Ieder jaar is het gebruikelijk om verschillende trainingspakken te dragen. Wat is jouw favoriete kleur als het gaat om trainingspakken?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike voetbalkleding
  • Gratis thuisbezorgd!

Als je kijkt naar het Barcelona trainingspak dan zie je iets unieks. Allereerst loopt er een band horizontaal over het jack. Daarnaast is het Nike logo uitgeschreven in plaats van de bekende swoosh. Bestel je kleding vandaag en je krijgt het morgen in huis.

Een trainingspak die we veelvuldig gaat zien tijdens de Champions League wedstrijden. Wat vind je van de kleuren blauw met grijs?

De voetbal trainingspakken van Barca bestaan uit 5 varianten. In dit geval is het een grijs met blauw trainingspak. Het wordt dus ook wel het Barcelona Champions League trainingspak genoemd. Vaak te zien tijdens een warming up of de reservespelers op de bank. Je kunt het pak daarnaast ook bedrukken met initialen of nummer.

Nike Barcelona Trainingspak Clubs 2019-2020

Het trainingspak bestaat uit het trainingsjack en grijze trainingsbroek. In totaal hebben alle Nike trainingspakken 2019/20 vijf ritsen. Nike pakken worden altijd Dri-fit ontworpen voor de ideale lichaamstemperatuur tijdens het sporten of ontspanning. Het zweet of water wordt naar de buitenste lagen gevoerd door de Dri-fit technologie. Je kunt er lekker in chillen of gebruiken wanneer je binnenkort weer mag trainen.

Lionel Messi GIF by FC Barcelona - Find & Share on GIPHY

Nike FC Barcelona trainingspakken kan je ook zelf samenstellen. Inmiddels hebben we daarnaast alle denkbare artikelen van Barca die je maar kan bedenken. Wil jij een keer naar het Camp Nou stadion? Ideaal om dan lekker in een pak te verschijnen. We hebben bij Voetbalshirtsdirect ook te mogelijkheid van een bedrukking. Het personaliseren met initialen of nummer kost €4,95 extra.

  • FC Barca trainingskleding
  • Nike Dri-FIT trainingspakken
  • Nieuw voor de Champions League

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.