Nike Barcelona Trainingsshirt 2018-19

nike barcelona trainingsshirt 2018-19Het Nike Barcelona trainingsshirt 2018-19 in de categorie training FC Barcelona in onze Barcelona shop. In de shop hebben we ook het thuisshirt van de club en 3de shirt in andere kleuren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • 100% polyester
  • Nike trainingskleding

Deze zal gebruikt worden voor de wedstrijd, tijdens de trainingen en zelfs tijdens interviews. Het is nu mogelijk om hetzelfde trainingsshirt als Frenkie te dragen. De tabel hieronder bevat de prijzen van de senioren maten. Bekijk bovenaan de pagina en shop direct het Barcelona shirt training 2018/19 voor kids. Ga hier ook voor het nieuwste Nike Barcelona thuistenue kids 2022-2023.

Ditr is een productie uit de Nike lijn. Een prachtige Nike trainingsshirt gaan we veel zien tijdens de wedstrijden van FC Barcelona in de Champions League, Primera Division en de Spaanse beker. Het Barcelona shirt training kost €44,99 en een short training voor een bedrag van €34,99. FC Barcelona trainingskleding is gemaakt van 100% polyester. Wens je dus een goedkoop shirt bekijk dan eens deze.

Nike Barcelona Trainingsshirt 2018-19

Het FC Barcelona shirt training 2018/19 is een fantastisch ontwerp van Nike. We kennen Nike natuurlijk van de Dri-fit technologie die in vlakken is verwerkt aan de achterkant van het trainingsshirt. Het grote deel van het shirt is blauw met paarse accenten. De hoofdsponsor aan de achterkant van het shirt training. Aan de achterkant is dus de sponsor Beko te vinden. Bovenstaande prijzen zijn van het FC Barcelona trainingsshirt 2018-2019 in kindermaten.

Je kunt naast het trainingsshirt ook nog het Nike trainingsshort 18-19 bestellen om een volledig Barcelona trainingstenue te creëren. Ga via bovenstaande tabel naar de fanshop en selecteer een trainingsshort voor kinderen, dames en heren. De prijzen voor een voetbalbroekje vanaf €34.99. Nike trainingskleding nu nog uitgebreider. Maak vandaag nog je prachtige collectie compleet met het Nike trainingsshort en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *